søndag 18. september 2011

Høsten????

 Ja, det begynner å bli ei lite stund siden jeg har skrevet noe her. Ting går litt tregere nå men sånn er det bare noen ganger.

Vi var på utstilling i går og det gikk kjempe bra!! Jackie ble Bir og fikk sitt andre cert!! Roxie fikk blått men kjempe fin kritikk som jeg da har rotet vekk allerede. Finner den sikkert seinere. Gikk kjempe bra med henne. Jeg gikk med henne selv i ringen for Terje og Mariken var hjemme i dag!! Var nok ganske nervøs . Det var første gangen jeg gikk med Roxie i ringen. Rota selvfølgelig med høyre og venstra da åsså jeg. Men Roxie gikk fint hun så vi måtte bare ta en ekstra runde på rett side!!

         Så denne lørdagen så ble det Sissel og jeg + Roxie og Jackie som dro på utstilling i Moss!!  Så da fikk nok Sissel erfare det at jeg ikke er så god på høyre og venstre men vi fant da fram!! (he-he) Må bare bergne litt mere tid når ikke Terje er med som sjåfør!!

                            Jackie blir mer og mer lik Indy!!
Fikk tatt noen bilder på utstillingen men ikke så mange da. For jeg har en tildens til å glemme å ta bilder!! Blir litt opptatt når jeg skal se på. Måtte jo ta et av dokkene!!                                         
                                         Her er Sissel og Jackie i gruppe finalen!!
                                           Står så fint lille jenta!! finke er de!!
 Måtte jo ha et bilde av Jackie og Sissel med sløyfene Jackie vant i går!!  Så neste utstilling for vår del blir nok ikke før Lillestrøm siste helga i November. Hadde tenkt å få med oss utstillingen på kongsberg 13 november men det er jo ikke alt en får til å klaffe bestandig.
Så da ble det et lite "tegen" på at vi har det bra her og at alt er som det skal selv om jeg ikke har skrevet på bloggen på ei beite så har jeg da lest andres. Tiden komme nok seinere med at jeg får lyst til å skrive på bloggen igjen!!

Ha en fin høst og så høres vi / ses vi seinere!!