onsdag 11. november 2009

Roxie 1ÅR!!!!!!

Grattis på dagen til alle i e-kulle fra fjelldronningen på 1 års dagen i dag 12 11 09!! Kero, Kayaq, Emme, Embla, Ella og da Roxie!!!
Her koser jeg med Marikien!! Har vi det ikke fint!!
Noen ganger så må jeg dele fanget til Mariken med broren min Disel. Vi har det koselig!!


Roxie! Her baser hun i snøen sist vinter!!

Disel og Roxie under stue bordet og koser seg!!
Først så vil jeg gratulere alle fjelldronningens valper i E-kullet med 1 års dagen!!! Det er alt 1 år siden Sissel ringte oss og sa at vi kunne få en valp fra Bell sitt kull. Vi ble kjempe glade og at hun var crem farget!! Jeg forelsket meg jo helt i Asca første gangen jeg var på besøk hos Sissel og Per. Så vil jeg takke Sissel og Per for at vi fikk kjøpe en så vakker hund!! Så når Sissel pratet om selvrensende pels hos fl så må jeg innrømme at jeg bare jatta med. " Jeg tenkte at klart hun prater slik om hundene hun skal jo selge valper" , men det stemmer at pelsen er selvrensende!! Samme hvor møkkete Roxie er så etter et pr timer så er hun så å si rein igjen!!

Å for en liten lydig og flink hund vi har fått kjøpt!! Dette er 1 hunden jeg har som voksen. Venninna mi som har hatt en del hunder (forstere) hun sier at vi ikke hvet hvordan det er å ha valp!! Roxie har sovet hele natten fra 1 kveld vi fikk henne hjem!! For lapphundene er veldig lære villig tror jeg! Roxie er veldig flink når vi trener med henne. Har litt dårlig smvittighet for jeg burdet ha trenet mer med henne!! Hun er jo helt i 100 når vi er å trener!!Hei alle sammen!! I dag er jeg og søskene mine 1 år!!
Vi var veldig spent på hvordan Disel skulle ta i mot Roxie. Det hadde vi ikke trengt å bekymre oss for!! De to ble perlevenner med en gang! Det tok ikke 5min før Disel vaksa Roxie. Når vi kom hjem med Roxie 8 januar 2009 så var Disel og Roxie like store!! De to har masse selskap i hverandre!!Er ikke vi søte?!
Roxie liker veldig godt å sove. Vi legger henne ca kl 10 på kvelden og da sover hun til Terje står opp og skal på jobb (kl 0600) Så butter han henne inn i buret igjen og da sover hun til kl 10 hvis hun får lov. Disel er veldig fortvilet over at hun sover så lenge for han er våken fra det er noen som er oppe her i huset!!

De sier at jeg er pen!!
Dette blir masse skryt men som dere hvet dere som har hund så er det veldig kos å ha en som er der og hører på hva du sier og er enig med deg og aldri sier deg i mot. He-heHer sitter Roxie pent og venter på maten sin!!
Så vil jeg si en ting til , det er at det å gå på valpekurs-nybegynner kurs er bare kjempe bra. For jeg hadde ikke greie på hund og føler at jeg har utrolig mye igjen for at vi har godt de kursa.Mammas lille jente!!

Nå er jeg lei av all den knippsinga di!!!!Roxie koser seg veldig etter kveldsturen sin. For da er det å sitte på pappas fang!! Er ikke sikker på hvem av de 2 som koser seg mest da!!
Det er i allefall veldig koselig å se på de to da!! Her koser jeg meg altså, hvis noen er i tvil.


Roxie liker seg veldig godt i hagen! Terje har satt opp stengsler slik at hun kan løpe rundt uten at vi behøver å være redde for at hun løper på veien. Så har vi stadig besøk av andre rundt her med hund og da leker de som bare det i hagen her!! "Det var en nabo her som sa at plenen blir jo ikke så fin når hundene løper og herjer der" Jeg bare svarte at " gjør det det?, det ser jeg ikke noe til!! Vi har en bruks hage!!Her sitter den lille Dronninga mi!! Vi var hos Sissel og Per 1 gang den 11 August. Det var bare noen dager siden at vi måtta ta liv av pusen vår Esmeralda. Så vi tenkte at det var kanskje lit overilt å bestemme seg for en hund!! Men vi har ikke angret en dag!! For vilken hund vi har fått!! Jeg må jo bare si at finske lapphunder er bare noe helt for seg selv!!

Noen bekjente av oss har en gutt som går i 1 klasse. Så var det noen andre venner av oss de spurte han om han hadde sett hunden til Mariken. Jonas som han heter svarte at han hadde ikke sett noen hund hos Mariken!! Så sa Jonas at Mariken har jo ikke noen hund, Mariken har en isbjørn!!
Så helt til slutt så vil jeg ønske dere alle en fin dag og en fin uke!! Så treffer vi jo noen av dere på Kongsberg til søndagen!!Christmas countdown banner

Så vil jeg ønske Chicko lykke til i dag med opperasjonen som han skal ta!!! Vi tenker på dere alle sammen!!