torsdag 1. desember 2011

Nå er det jul!!!!

Ja da var det vel på tide å presentere denna nissen. Det er den 10 nissen som kommer fra Lanzarote. Som alle hvet så snakker jo ikke nisser når vi mennesker er våkene, men denna nissen har jeg hørt prate litt og det eneste han sier er: habla espan`jol?
Så må jo mikke mus åsså få ha et ord med i laget, han er snart ferdig med å pynte hjemme hos seg " i seksjonen"
Så måtte jeg bare ta et bilde av Disel der han tar en liten vask etter turen han var ute i natt!! For som det blåste. Håper det er over for denna gangen og at blesten holder seg borte ei stund nå!!
 Denna karen ville åsså få være med på et bilde! Ikke alle nissene er like fornøyd her i år, for de får ikke stå på sine plasser. Jeg har måttet byttet på litt for jeg får ikke lov til å sette nisser på rommet til Mariken eller i tv stua hannes. Da ble det plutselig 2 rom mindre å sette nisser på!
 Så måtte Roxie og Jackie være med på en foto serie. Roxie synes ikke det er så morro å være med, men når jeg viser henne hva hun skal få etter på så går det som regel greit.....
 Roxie må jo prøve seg på om detta virkelig er nødvendig!!
 Så da er det bare å se hvem som er mest sta!!
 Jeg vant, Roxie er veldig glad i kjeksa som hun får, godt å ha noe som hun bare må ha og da gjør hun som matmor sier!!
 Så er det denna nisse gåren, den har måttet bytte helt ny plass i år og de surmuler litt, men det går seg nok til!!
 Så måtte jeg jo få med meg Disel på bilde åsså, han er åsså veldig glad i godbitene som Roxie og Jackie får. Jackie er den enkleste av de, hu gjør det jeg ber om og så kikker hun rart noen ganger, akurat som hun tenker at hu matmora mi er ikke helt riktig klok.
                                         Flinke er de alle 3!!
 De er så tolmodig når jeg først har fått de til å sitte fint sammen med nissene, men Disel han får jeg ikke til å sitte sånn. Så bilder av han blir bare når han vil!
Så er det nissen som er ute og skal passe på huse! Han henger som regel i stolpen på inngangspartiet, men i år så er han ikke helt i form så vi har latt han få sitte på benken å passe på!!
 Disel synes det er litt kos med nissefar ute og som holder ham med selskap om natta!!

Her så har vi fått sola på besøk igjen, deilig for i natt så blåste det som bare det så søvn har det i grunn blitt dårlig med her.
Sånn var det i fjor, nissefar var for det meste ned rima eller så var det masse snø på ham. Så han fikk en liten knekk i ryggen sin, så da ble vi enig om at han skulle få sitte på benken!!

Ikke lenge til så drar jeg til København på julemarked. Jeg gleder meg som bare det, har jo nesten ikke handla noe nisser i år. For jeg har tenkt at jeg skal se om jeg finner noe der på julemarkedet og finner jeg ikke noe, ( det ser jeg ikke akurat for meg da) Så kan jeg jo kjøpe nisser når jeg kommer hjem.

Mariken har sagt til meg at jeg ikke trenger å kjøpe så masse. Så vi får se, er ganske sikker på at jeg vil finne noe som faller i smak. Så skal vi jo ta båten over, så har vi jo bilen ombord så da trenger jeg ikke å bære så langt. Mange som har sagt til meg at jeg hadde fint kommet meg dit med fly åsså, men da hadde jeg jo måttet tenkt på den vekta på flyet hele tiden!! Det passet ikke meg!! Ha en fin førjuls tid! I dag så starter Jul i blåfjell. Den er jeg jo nødt til å få med meg!