onsdag 14. april 2010

div

Nå har vi hatt en del bra dager med masse sol! Håper det fortsetter ei god til videre!!

I ettermiddag så kom Nala og Tara til Roxie. De lekte masse i hagen! Mariken var ute i hagen med de 3, sammen med pappan til Tara, Lars Martin. Så hørte jeg plutselig en voldsom hyling,piping. Terje var nede i kjelleren og jobbet og jeg var inne og så på tv. Vi var ganske kjappe ute begge 2. Så hviste det seg at Roxie hadde løpt på en stubbe/rot i hagen. Hun altet og ville ikke sette den høyre fram labben ned. Kjente på beine hennes og det virket helt fint. Hun bare feiker tenkte jeg. For det har hun gjort med oss en del andre ganger. Men både Lars Martin og Mariken sa at det var nok noe hun hadde strekt. Så jeg gikk inn og ringte til Rolf Tore (dyrlegen vi bruker) Kl var jo da 1930 så han hadde stengt. Så jeg ringte en annen dyrlege ikke så langt unna oss (Johanna Bø på porsgrunn dyreklinikk) Hun sa at vi bare måtte komme ned med henne så skulle hun ta en titt. Vi kjørte ned med henne og Roxie ville fortsatt ikke tråkke ned på høyre fram labb. Johanna fikk kjenne og styre med foten/labben hennes, men da hun begynte å strekke på skulder leddet så trakk Roxie seg veldig til bake og begynte å pipe.
Heldigvis så ser det ut som bare at hun har strekt noen sener i skulder leddet. Johanna ga henne noe muskel avslapping og en resept som jeg skal hente i morra.
Hun var mye bedre i kveld allerede da hun skulle legge seg.

Her er de 3 jentene og leker i hagen! Blir nok noen dager uten leking med Tara og Nala nå.
Roxie må jo være i fin form til hun får besøk fra Andebu!! ( hvem bor der? Chicko!!)
Til fredagen så skal vi til den berømte Morgan som har så flott utstyr!! Så da er nok den strekken i skuldre over får vi håpe.

Så får dere alle sammen ha en flott uke videre som snar er helg!! Deilig vær er det meldt i helga åsså!! Vi gleder oss veldig til vi skal få besøk av Chicko m fam!!
Så nærmer det seg utstilling på Kongsberg, det blir veldig artig tror jeg.
Vi fikk dusjet Roxie i går, noe hun ikke liker så veldig godt men hun står nå rolig til jeg er ferdig. Akkurat som hun har forstått at hvis hun stritter i mot så tar det bare lengere tid!! Hun trippet av gåre som bare det i går kveld da vi gikk tur. Akurat som hun synes hun var veldig flott!!