søndag 14. november 2010

Kongsberg 14 11 2010

I dag så var det utstilling på Kongsberg!! Roxie og Jackie skulle stilles ut!! Dette var Jackie sin 1 utstilling og 1 gang Roxie stilte i åpen klasse!! Jeg glemte selfølgelig apparatet så jeg fikk ikke tatt noen bilder på Kongsberg. Litt dumt men jeg tar det igjen seinere!!
Hjelper Mariken med leksene sine jeg!! For jeg er kjempe flink!! Jackie!!
Skal prøve å skrive ned kritikksjemane til Roxie og Jackie, men jeg er ikke så flink til å tyde slike
"kråke tegn". De som sitter å skriver burde ha en pc eller noe annet de kan skrive på!!

Jackie: Valp 4 mnd, meget god type,balance, femenin, velpro hodet, god hals, god kropp for
alderen, kan bli mere trygg i ringen, gode vinkler fram og bak bein. 2 p. Så da skal vi trene mer på å bli trygge i ringen og ikke bare trene i hagen!!
Så var det Roxie sin kritikk: femenin tispe, blir en anelse for kompakt,femenin hale, bedre pigment, kunne hatt mere hals, tilbake lakt skulder, noe kort hale, ligger bakpå, god benstilling, normalt vinklet, for lite pels, god bevegelse. Dette ble kval 2.

Alt i alt så er vi kjempe fornøyd. Skal trene mer på at Jackie blir mer trygg i ringen. Så neste utstilling for oss blir nok i Bø med Roxie, den utstillinga er rundt 20 feb tror jeg. Så blir det 12 Mars på begge 2!! Det er lapphund utstilling!! Så da kommer Jackie til å rule i ringe!!!


Som dere ser på bildene her så koser jentene seg veldig hjemme i hagen!! Tror ikke det finnes bedre plass for Jackie og Roxie!!Så vil jeg si at det var kjempe koselig å hilse på dere alle sammen igjen!! Håper at alle kjører forskiktig hjem i dag!! Det var veldig glatt når vi kjørte til Kongsberg i dag til morran!
For vår del som kom kjørans fra Skien så var det veldig ekkelt å kjøre ned fra Vindfjell og til Steinsholt!! Da kjørte jeg veldig rolig rundt svingane!!


Ha en fin uke alle sammen!! Nå er det bare 2 uker til 1 søndag i advent!! Jeg gleder meg utrolig til adventstiden og jula!!!