mandag 18. april 2011

God Påske!!!!!!

Ja nå står jammen meg påsken for døren straks!! Deilig blir det med noen fridager!! Vi koser oss i hagen og på små turer!! Ellers så går det ganske rolig her. Men denne helga så fikk vi det gankse travelt!! På lørdag så var Terje og jeg på "HARRY TUR" Mariken var hjemme med de 4 beinte. De koste seg veldig sammen med Mariken, men Roxie var ikke helt fornøyd med at mat mor var borte hele dagen. Vi dro jo i 7 tida på morran og var ikke hjemme før i 18 tida. Da var Roxie ganske muggen på meg. Jeg ga henne noen godbiter slik at hun da skulle få noe godt siden hun da hadde vært hjemme hele dagen. Men det var ikke godt nok for frøkna. Hu tok godbitene og spiste de med lange tenner og skulte på meg som om hun ville si at dette synes jeg ikke noe om!!! Men jeg hvet at hun hadde vært masse på tur sammen med Mariken og ei veninne så det var ikke noe synd på henne!! Men hun skulle nok ha meg til å få dårlig samvittighet og det klarte hun jo ganske bra.... Så på søndag så skulle jeg kjøre Mariken til Glenne. For hun var så heldig at hun fikk komme ut å være med på lamminga!! Noe hun stor kosa seg med!! Så jeg får ikke håpe hun bare var til bryderi for Ola og Gry!! For er det noe Mariken lurer på så spør hun. Så jeg får jo ikke håpe at hun har lage masse bry for de på Glenne!! Mariken stor kosa seg i allefall og det var ei veldig bli jente jeg henta på Sem. Men jeg må jo skrive litt om det som skjedde i mellom. Da Mariken var opptatt i fjøse med Gry,Ola, Sisdel Elvestad, så gikk Nøve og jeg tur med de 4 beinte. For når vi kom så gikk vi på Nøve sammen med Nalle og Milli. Milli har i grunn aldri vært noen fan av Roxie. Så kom hun der bus på, på hennes tomt og Milli som da hadde så mye å passe på!! Sin forlovede Nalle, menneskene sine , pusene, sauene og hønene. Så da sa hun i fra med en gang hvordan ting var. Så da gikk Nøve og jeg en tur med de og så slapp vi de sammen på jorene på Glenne!! Bestevenninner ble nok ikke Milli og Roxie men de godtok hverandre veldig greit!! Blir litt trøtt i denne varmen åsså!!!! Så da jeg var ferdig med å gå tur på Glenne satt jeg meg i bilen sammen med Roxie så kjørte vi til Inger og Harald for å hilse på Oda!! Hun var jo bare helt nydelig den jenta!! Noe stille og beskjeden, men veldig, veldig kosen!!! Oda og Roxie gikk kjempe godt sammen!! Så tusen takk for deilig ryndstykker og lamme stek Inger og Harald!! Vi ses nok sanrt igjen!!
Her er kose jentene mine i hagen!!!

Så da jeg dro fra Inger og Harald så hentet jeg Mariken på Sem. Sisdel kjørte henne dit så slapp jeg å kjøre ut til Tjøme for å hente henne!! Så tusen takk Sisdel!! Men dagen var jo ikke ferdig der!! Jeg hadde jo da med med meg noe som jeg skulle levere på veien hjem hos Nina!! Da vi kom der så var det en kjempe glad Charlie som tok oss i mot!! Så når vi skulle inn så ville pus ut!! Roxie ble litt fortvila med en gang for hun ville jo så gjerne ha lekt med pus litt! Tror ikke pus hadde synes det var noe gøy......., Så etter ei lita stund der så satte vi nesa hjemover!! Da var Jackie veldig glad for å se Roxie igjen!! De er ganske avhengig av hverandre de 2!!


Så får dere ha ei skikkelig God påske alle sammen!! Det er meldt knall vær her på østlandet!! Vi skal holde oss med telte denna påske, like greit det for jeg tror ikke det er så mye snø igjen på fjellet heller!! Men noen dagsturer blir det!! Vi skal nok en tur opp til Bostrak (fjellgårane) der er vi vært år på påskeaften og deltar i familietradisjon med påske ski renn!! I år så blir det nok rebus løp og skyting med luftgevær!!