onsdag 3. februar 2010

Rauland + div

Hei på dere! Tenkte jeg skulle skrive litt om Rauland +div. Mariken skal på klassetur til Rauland i dag. De har leid huset til venninna mi og henne. Hun skal stelle mat til de. Jeg skulle ha vært med men jeg må jo sitte her hjemme da for den tåa mi er jo ikke bra ennå og jeg kan ikke belaste foten før på fredag. Så jeg er ganske misunnelig på de. Skal jo opp i veinterferien da så det blir jo litt plaster på såret!
Dette er bilde er over silkedalen! VAKKERT!!!!!!!
Dette er bilde av huset til venninna mi. Det er 2 store leiligheter + en"Pub" som de har laget noen soverom i! De har beholdt bardiskene og Pizza ovnene der. Vi kjempe koser oss når vi er der. Roxie elsker å være der oppe. www.stavtaket.no
Marikens klasse er på 24 elever. Det er 20 stk som skal reise opp + 2 lærere og 2 foreldre! Tror nok at de kommer til å kose seg glugg i hel der oppe. Skulle kanskje vært et flue på veggen der oppe. Nei, tror nok ikke det! Mariken var ganske fornøyd med at mora måtte være hjemme!
De skal stå på slalom og ake kjelke på Vierli!
Dette bilde er fra alpinbakken! Den ser vi i fra det ene kjøkkene!

Så litt om det som skjer her hjemme. Disel er ikke helt bli igjen ennå! Tror nok han kommer til å lure fælt når Mariken ikke kommer hjem i kveld!
Roxie har bare vært en liten tur på varandaen i dag, for her så blåser det og snør som bare det. Ser nesten ikke huset til naboen!! Så Roxie ville fort inn igjen. Hun ligger så fin ved siden av meg og sover! Venninna mi ringte i stad og hun var på vei opp til Rauland, (misunnelig jeg?) der var det mye bedre vær! Håper at de får fint vær!