torsdag 7. april 2011

åååå så fint vi har det!!!!!! VÅR

Nok en uka har godt !! Helt utrolig at det er bare 1 uke siden forrige blogg innlegg og der så er det snø vær og ganske mye snø!! Her så skjer det ikke så mye akurat nå. Våren har kommet for fullt tror jeg, selv om jeg innerst inne hvet at det skal komme snø 1 gang til før vi kan si at det er skikkelig vår. Men det kan jo slå feil det......... Så må jeg da bare fortelle en liten historie. Mariken hun er jo veldig interisert i kunst/historie og den slags. Så har jeg arvet et gammelt bilde. Det er noen år siden det nå men jeg har ikke gjort noe med det. Det som er rart er at det er ikke helt ferdig virker det som, selv om det er innrammet. Så Mariken tok bilder av det i alle forskjelige kanter og gikk til en slik anikavrier tror jeg det heter. Der fikk vi greie på at maleriet er ca laget på 1890 - 1900 tallet. så da er det sånn ca 100 år gammelt. Det var ikke noen kjent maler som haddet gjort det. Men jeg synes nå det er fint jeg da og ganske spesilet da det ikke er helt ferdig. Synes det ligner på Eidsvolls bygningen men jeg er ikke helt sikker. Vi fant ut at det var en rammebutikk i Fredrikstad som hadde rammet det inn og vi har ikke funnet den butikken. Mariken tror at den rammebutikken kanskje brant ned da Fredrikstad hadde den store branden på beg 1900 tallet. Her er jeg på gyngende grunn da for jeg husker ikke helt hva Mariken sa. Synes bildet er flott jeg da. Så det får nå henge der det henger ei god beite til!!


Så har jo åsså jeg blitt bitt av den Willow tree figur samlingen da. Har jo ikke noen selv. men har fått høre at det er jo noen som ønsker seg slike da. Så skal jo det ene søskenbarnet mitt gifte seg til sommeren så da tenker jeg nok at det blir en slik figur.

Så om fredagen så var jeg i butikken til veninna mi, for den var jo 3 år . Hu starta den opp 1.4 2008. Så da måtte jeg jo kjøpe noe da. Mariken hadde bestilt dette skiltet og mor betalte. Ikke helt sånn det skal gjøres vel?
Så ble det noen nye stempler på meg. Det er jo konfirmasjons tid og så er det bryllup og slikt og da må jo jeg lage kort!!

Så over til i dag!! Det var jo meldt sol fra skyfri himmel her i dag. Stemte ikke helt, men nesten. Blir nok bedre utover dagen. 2 flinke jenter som venter på mor som skal gå tur med de!

Så gikk vi forbi der vi pleier å gå men bare det at nå så var den gamle falleferdig rønna borte!! Så nå er det ryddet en flott tomt der! Blir nok ikke lenge til det er bygging der!!
Rart å tenke på at for en uke siden så var det gankske massse snø her og i dag så er det så å si snø fritt. Deilig er det!!!!
Her er Roxie i hagen og koser seg med beinet sitt. De fikk vær sitt på fredag. Roxie hu koser seg med sitt. Jackie har det for seg at alt må fort ned. Så hun er jo ganske fort ferdig, Men når de får slike bein så tar det litt tid for henne åsså!! Men hun har ikke tid til å ligge å kose seg slik som Roxie gjør når hun spiser bein. Det er akkurat som Roxie skal erte Jackie for at hun ikke har mer av beinet sitt igjen. Rare er de!!!
Her så har Jackie gjemt beinet til Roxie!! Se hvor fornøyd hun er med seg selv!!!
Så er det snart helg igjen og denne helga så har de meldt fint vær!! Håpe at det slår til!! Alt er så mye lettere når det er fint vær !!! Liker ikke så godt den vinden som er nå da!! Føler at en aldri blir skikelig fornøyd med været, må lissom bestandig ha noe å klage over. Merkelige greier!! Får nå bare si at det "finnes ikke dårlig vær!! bare dårlige klær!!"

God helg alle sammen!! Nå må jeg prøve å begynne å gjøre noe men jeg har ikke lyst!! Lurer fælt på hvor jeg la den arbeidslysta mi???