onsdag 11. august 2010

Geiranger

Vi kjøret fra Stryn tidlig fredag morgen 30 juli. Vi skulle til Geiranger. Turen oppover gikk freit men når vi kom til der hvor vi skulle kjøre ned til Geiranger så var det så tåkete at vi så ikke veien . Hadde jeg bestemt så hadde det ikke blitt noen tur ned til Gerianger. Som dere sikkert har forstått så liker ikke jeg høyder langs veien. I fly så må jeg sitte ytterst så jeg kan komme lett ut!! Ha-ha akkurat som det vil hjelpe hvis det skjer noe!!

Jeg la meg godt tilbake i sete " ikke snakk til meg før vi er nede" Jeg var liv redd!!

Men når vi var nede så var det ganske bra vær!! Å min bedre halv del elsker å gå å se på crus skip. Tror Roxie åsså synes det var deilig å få komme ut av bilen!!

Måtte jo bare ta bilde av Mariken på gull traktorn til Moods of Norway i Geiranger!

Kose stund blir det bestandig tid til for Roxie og Mariken!! Så var det så mange mennesker i Geiranger som måtte beundre lille Roxie!!

Nytt bilde av Mariken og Roxie foran et krus skip!! Mange flotte har vi sett i sommer!

Her er Mariken på utkikkposten som en ser ned til Geiranger. Jeg var ikke der ute å så!! Vi var heller ikke på Dalsnibba!! Der var vi sist vi var på disse kanter, aldri mer. Dalsnibba ligger 1500m over havet og der ser en rett ned i Geiranger!
Så etter at vi var ferdige i Geiranger så satte vi nesa mot Biri!! Skal skrive litt mer om det i morra!! Ha en fin kveld!!