fredag 4. desember 2009

Disel har ordet!

Nå er det på tide at jeg sier noe her åsså! Har jo så god tid nå. For vær kveld så stenger hu mora mi døra så jeg ikke kan sprade rundt i hele huset på natta!! Hu er ikke helt riktig klok spør du meg.En annen ting åsså, det var ingen som spurte meg om jeg ville ha ei søster. Roxie er veldig søt og snill men hu kan være veldig marete mange ganger åsså!!Så er det at hu skal ut og leke! Trenger ikke ut for å leke har jeg prøvd å fortelle henne, men trur dere hu skjønner det! Nei,da hu skal ut i hagen eller aller helst ut må jore.Roxie og jeg leker masse inne, jeg liker ikke så mye ut for jeg synes det er så vått og ekkelt! Det aller beste er å sitte i fanget til Mariken og hun filer klørene mine!! Da koser vi oss da! Så kommer hu derre Roxie og forsyrrer oss! For hun liker ikke å ligge så leng rolig om gangen!!Det værste er at jeg hake sofan på rommet til Mariken aleine lenger! Tror dere ikke hu derre Roxie måtte komme der åsså! Så får hun lov til å ligge i sofan på Marikens rom men ikke sofan i stua. Litt teit for den sofan i stua er i grunn ikke så god som den Mariken har på sitt rom. Noen ganger så må jeg bare erte Roxie med å ligge i sofan i stua. Så hopper hun opp for jeg gjør meg veldig til for henne, så kommer mor og kjefter på henne og jager henne ned av sofan. Da må jeg bare kose meg ekstra altså!!Så kommer det så mange andre hunder på besøk til Roxie! Noen ganger så kommer det noen hunder som ikke liker puser? Kan dere tenke dere noe så dumt. Da stenger de meg inne på et rom. Men de fleste hundene som er på besøk her liker meg åsså, he-he. Da blir Roxie sjalu!!Det er koselig med en søster åsså, men jeg får Mariken`s seng skjelden for meg selv lenger. Når Mariken ligger i sengen å leser så pleier alltid jeg å ligge v føttene hennes. Men det er det slutt på for da kommer hu derre hoppe tussa og bare skal herje!
Så har de måttet flytte maten min opp på benken for ellers så spiser Roxie den opp. Er litt heldig åsså da for da får jo jeg drikke vann av krana på kjøkkenet!! Noen fordeler må jo jeg åsså ha!!Her er pappa med oss den kvelden de kom hjem med hu søstra mi! Jeg var ikke helt fornøyd men pappa var kjempe fornøyd!!!


Får jo av og til ligge i senga til pappa og mamma alaine åsså da!!
Det værste tror jeg er at jeg får jo ikke ha bade aline lenger!! Døra til bade kan ikke stå åpen så lenge Roxie er inne! For hun vil bare ha silikonen som er under skapene! Hu skjønner ikke det en gang at det er farlig for henne å spis! Er gla i søstra mi altså!!Vi ligger mye å koser sammen. Da sier mamma at vi er så søte begge to!! Morroast er det når vi har kappeløp fra stua og inn på rommet til Mariken. Jeg vinner vær gang!! Jeg er jo best!!!


Så må jo jeg passe på Roxie veldig. For hu er ikke så veldig flinke til å vaske seg!! Men det blir veldig bra når jeg hjelper henne!! Jeg er fortsatt kongen hjemme!! hvis noen lurte!!


Jeg kan være veldig søt og uskyldig åsså jeg!!

En ting som er veldig bra etter at Roxie flyttet inn til meg er at jeg av og til får låne buret hennes! Det er veldig deilig å ligge i!!!

Noe jeg ikke fult er så glad for er at Roxie liker åsså å ligge å kose i fanget til Mariken! Føler liksom at Mariken er litt mer min. Men Mariken er veldig flink til å trene med oss! Så når vi trener så får både jeg og Roxie godbiter av Mariken. Vi må sitte, stå, sitte bamse ol. Kjedelig for det kan jeg jo mye bedre en Roxie!! Det siste var ikke helt sant, får det å sitte bamse får jeg ikke helt til, men det fåke Roxie skikkelig til heller, He-he- Så hermer Roxie så veldig etter meg. Sånn som å ligge på lur og ingen ser deg for så å hopp fram å skremme de. Roxie gjør åsså det, for det har hun lært av meg, S T O R E B R O R!!

Så har vi Tara som er en del hos oss!! Ikke nok med at jeg må passe på Roxie så må jeg søren meg passe på venninna hennes åsså! Ganske slitsomt altså!! Tara er ganske snill hun åsså da! Bortsett fra at Tara er litt mørkeredd. Det må jo jeg erte henne litt med. Så når hun er her så sover hun på Marikens rom. Så om natta så skraper jeg på døra til Mariken og da begyner Tara å pipe!! He-he, Reddhare er hun alså!! Det får jeg jo ikke gjort nå for nå stenger de meg her inne. Så jeg er ganske fornærma på de som bor hos meg!!

Så til slutt så må jeg jo fortelle at hu søstra mi hu er ei skikkelig sjusover!! Ikke skjønner jeg hvordan hu kan sove så mye!! Legger seg mye tidligere en det jeg gjør og sover til langt på dag!! Sitter å mjauer og skraper på døra inn til henne jeg, for det er jo morro å leke med hu!! Hvet dere hva hu mora vår sier da? " Du må ikke vekke dokka vår, Disel" . Av og til så lure jeg på om det har klikka for hu mor. Roxie er jo ikke noen dokke men en hund!!
Men for det meste så har jeg det veldig bra her sammen med søstrene mine og mor og far!!
Nei, nå får jeg runde av her, hører at de står opp her i huset og jeg får jo liksom ikke lov til å sitte med pc`n!!
Ha en fin dag alle sammen!! Stoor kozz fra Disel!!
Det er fryktelig masse nisser her nå!! Får jeg sjangs å være alene med de så skal jeg søren meg banke de! De står jo bare rett opp og ned med ei rød lue langt ned i tryne!! De ser rett å slett dumme ut!!


Mimre

I dag da jeg våknet så var det kommet snø her! Deilig med litt hvitt på bakken. Rim frost er veldig fint det åsså, men det er nå noe spesielt med litt snø da og spesielt til jul!

Satt og kikket på gamle bilder i dag og mimret! Det er så godt å se på bilder av Esmeralda uten å bli helt våt i øynene. Savner han selvfølgelig, men vi hadde ei veldig fin tid sammen med pus. Esmeralda ble bare 5,5 år. Levera hans bare kolapset. Alt sluttet å fungere på han så da var det beste for alle parter å la Esmeralda få slippe. Vondt var det å ta den avgjørelsen men veldig godt etter på. For han hadde det ikke godt på slutten. Det ble i grunn noe ganske fint å se tilbake på. Dyrlegen kom hjem til oss slik at vi slapp å stresse Esmeralda inn i det siste. Det blikke han sendte meg var akkurat som han forsto at nå skal jeg slippe å ha det vondt mer. (blir vist lit våt i øya når jeg tenker på det ennå) Men det er utrolig godt å tenke på at for oss og Esmeralda så var det best å avslutte det på den måten!!
Her er Mariken og Esmeralda jula 2004
Ikke gamle karen som ligger i senga til Mariken. Tror de kosa seg veldig begge 2!!
Esmeralda var en jeger av rang. Han fanga det meste mus,rotter,fugl og jordrotter. Han spiste rubb og stubb på de, klør og nebb. Kanskje derfor at leverea hans ble så dårig? Vakker var han!!
Han var veldig opptatt av akvariet. Han greide til og med å ta en fisk der! Det var en gull fisk han sprang av gåre med i munnen så stolt og mor etter for å ta han! Litt av et syn når jeg tenker etter!!
Esmeralda var kjekk når han så et kamera for da bare kikket han på deg og gjore seg fin!!
Ville bare vise dere den flotte pusen som gikk bort alt for tidlig! Vil nok aldri glemme han.
Så får dere alle sammen ha en fin helg og 2 søndag i advent!! Så nå må jeg pakke inn noen gaver som skal sendes til Bostrak til min fam der og så må jeg vel se om det murmeldyret vårt har tenkt å opp i dag!!