tirsdag 3. november 2009

jllluotjglgljgutgkdøgkasr ????

Her er det ikke så mye som skjer om dagen! Det er et skikkelig dritt vær nå. Roxie liker heller ikke det været som er nå!! Det regner og blåser som bare det! Roxie pleier ikke å bry seg om at det regner eller blåser, men nå så liker hun det ikke. Hun kikker ganske fornærma opp på meg når jeg åpner døra slik at hun kan ut å gjøre sitt fornødende.
I går formiddag så fikk jeg besøk av min venninne, "mamman til Mia". Roxie gikk nesten av skaftet som vi sier her. La seg på ruggen og laga masse kose lyder slig at Trine skulle kose med henne. Holt på her og gjore seg veldig til, helt til hun fikk oss til å skjønne at hun ville ut i bilen for å se om Mia var der!!
Ganske slukøret gikk hun inn igjen for Mia var ikke med. Så sa trine til Roxie at hun skulle komme opp en annen dag med Mia. Det var akkurat som Roxie forsto det. For da hoppet og spratt hun rundt som ungene gjør når de skal noe artig!!

En liten ting helt til slutt!! I dag så er det 50 dager til julaften ( 24 desember)!!
Har så vidt begynt å få pakket inn noen gaver. Men til uka så skal jeg begynne på korta og merkelappene. (lager de selv) Det er så kos å sitte med det!!
Ha en fin dag alle sammen der ute! Håper det kan komme et lit melis dryss med snø her. For da blir det litt lysere og koseligere!!