tirsdag 20. oktober 2009

Halloween + div

Nå har det evige mase om halloween begynt igjen! Liker ikke helt det der, men det er vel en skikk som har kommet for å bli! Her i huse så skal vi i 50års bursdag til min svigerinne. Mariken ble bedt bort på et halloween fest men ville heller i tante sin 50års bursdag. Får vel nevne at tennåringene skal ha et egen halloween fest i kjelleren! Er det bare jeg som er så rar at jeg ikke liker dette? Føler at det hele er noe butikkene har funnet på for å selge mer. Og vi blir "lurt" gang på gang!!

Roxie har begynt å like seg mer inne å kose på sofan. Hun liker seg veldig godt ute åsså! Ho har en madrass i buret sitt som hun ligger å koser seg på! I dag så var jeg ute hos ho og ropte på henne for å gå tur. Da bare lå hun og vrei seg på madrassen og koste seg. Hadde ikke lyst til å komme når jeg ropte. Er litt grøssent her i dag så det frista ikke meg så veldig å gå tur heller så da gikk jeg inn. Da lurte ho fælt og peip på døra! Forseint lille venn, du må komme når jeg roper. Så da ble det en inne kose dag på oss! Ikke å forakte det heller! Vi tar den gå turen når jeg kommer hjem fra behandlingen!

Måtte bare ta et pr bilder av Disel i buret til Roxie! Der liker han seg veldig! Disel liker best å ligge alene i buret! Han kan ligge der sammen med Roxie åsså men ho tar så stor plass tror jeg at han føler at han ikke har god nok plass da!!

Disel er nå nydelig der han ligger!!


Så til slutt så vil jeg ønske alle en fin dag og bare nevne at det er 41 dager tol 1 desember!! Nå ligger Roxie og Disel så fint under borde, Disel vasker Roxie!! De er kjempe søte sammen!!