torsdag 5. november 2009

Det snør, det snør tiddelig bom!!

I dag så snør det hos oss!! Det synes vi er deilig for nå var vi møkk lei av regnet!! Roxie koser seg som bare det, hun tror hun kan smake på snø fnugga som kommer!! Huseker selv som liten at jeg stod med tungen ute når snøen dalte ned!! Husker at det smakte ganske godt åsså!!
Var litt skeptisk i ca 3 sekunder i dag til morran. Husket ikke åssen den snøen var!
Her ligger Roxie å koser seg i buret etter at hun hadde en kraftig sjau for å få vekk snøen fra madrassen sin. Hun satt og bjeffet veldig på den, kanskje den flyttet seg da. Så tok hun noen runder på varandaen og ned til buret . Prøvde å skremme vekk snøen på madrassen. Men så fant hun ut til slutt at hun måtte grave den vekk for å få plass!

Er du snart ferdig å ordne med maten min?
Roxie får 1 brødskive med leverpostei til frokost vær dag. Den legger jeg under tørrforet hennes. Hun er så kjekk da, for hun løfter opp tørrforet og legger det ved siden av mat skålen slik at hun spiser brødskiven først!

Det er så godt med frokost/brunch kl 11. Det er bare kjempe nydelig!

Ikke så mye brødskivet å sporet her! Hun legger kulene så kjekt opp i skålen igjen etterpå!!

Sånn ser det ut hos oss i dag! Litt grått men det snør!!!!
I dag så har jeg vært i butikken til venninna mi på rugtvedt(rett over veien for Morgan m utstyret) . Jeg hentet en ny postkasse front!! Er den ikke fin!! Fronten vi har på postkassen nå er av pusen vår Esmeralda som død for 1,5 år siden. Så nå måtte jeg ha Roxie og Disel på den. Til jul så har vi nisse på fronten av postkassen.
Så måtte jeg bare kjøpe meg en nisse hun hadde fått inn i butikken nå. Se på den er han ikke nydelig. Nissen er jo helt oppgitt over musa som har spist opp grøten hans!!
Så til slutt så vil jeg bare ønske alle en fin helg!! Så er det bare 48 dager igjen til julaften!!