onsdag 23. september 2009

23 09 2009!

Hei alle sammen! I dag så vil jeg bare skrive at jeg har vunnet i lott!! For det har jeg når jeg er så heldig å er født i Norge!! Vi er veldig raske til å klage når noe ikke er så bra , men alt i alt så er vi kjempe heldige som får bo i et så vakkert land som Norge. Det å kunne legge seg gode og mette i en seng er ikke en selvfølge i dag. Å kunne låse døra bak seg når en vil er heller ikke en selvfølge. Hørte av en veninne at ho hadde hatt en litt høylytt krangel med sin datter og etter masse ting fram og tilbake så ble det ikke bedre. Så sa ho til henne til slutt at kommer du ikke til tida hjem i dag så fjerner jeg døra til rommet ditt. Jenta kom 2 timer forseint hjem og døra til rommet var borte!! Det ble selvfølgelig spetakkel av det men som moren sa at døren kommer tilbake når du har vist meg at du kan klokka!! Litt drastisk kansje men veldig effektivt her.

Så tilbake til hunde verden. Roxie fikk sin 1 løpetid i går. Jeg trodde at vi var så heldige at hun hadde en usynelig en i August, men det var feil for Roxie mor fikk den nå!! Ho er veldig flink å vasker seg veldig. Men litt gris blir det. Har kjøpt up and go bleier som hun har på seg litt når hun er inne. Er ikke helt fornøyd med den ordningen, lurer fælt på hva som er vitsen med det. Disle synes det er veldig artig når ho har på seg bleie for da må han stadig bort å se på dette rare greiene Roxie har på seg.

Så vil jeg til slutt ønske alle en fin dag og så vil jeg ønske Chicko og hans familie lykke til i dag. Skal bli morro å se deg frisk igjen Chicko!!