tirsdag 15. september 2009

Litt og ingen ting

Hei på dere alle sammen!! Hu mora mi er så treg om dagen at jeg bestemte meg for å skrive litt.
Her om dagen så ble jeg sjuk Så da måtte han faren min reise til dyrlegen med meg. Hosta og brakk meg veldig, og noe snusing fikk jeg ikke til for jeg hadde noe rart i nesa . Hadde vist fått noe Kennel hoste sa han. Det var ekkelt for jeg ble helt tett i nesa så den kunne jeg ikke bruke å snus med. Luktet ingen ting jeg. Så hos han der legen så fikk jeg ei sprøyte slik at jeg ikke skulle være helt tett i den jeg pruker å lukte med. Så nå er jeg helt i fin form.
Så på fredag så skulle jeg egentlig til farmor, for de jeg bor hos skulle feire 70 års dagene til bestemor og bestefar + gullbryllupp!! De har vært gift i maaange år de!!!
Men jeg fikset det slik at pappa måtte være hjemme med meg, he-he!!
Men på lørdag så reiste pappa og jeg ned til de andre. Det var gøy å se Mariken og mamma igjen. Så fikk jeg treffe bestemor og bestefar igjen. Det var gøy det!! Det stedet de var på så var det ikke lov til å ha hunder inne på hytta!! Men det var jo så fint vær så vi var ute å kosa oss!
På natta så sov jeg i bilen. Det gikk kjempe bra!! Mamma sa at noen vakt hund blir jeg nok aldri, for på natta så var det noen som var ute å koset seg veldig lenge!! At noen går rundt bilen gidder ikke jeg å bry meg om, for jeg skal sove!! Mamma sa at det hadde vært en rev der åsså. Ikke hvet jeg for jeg sov.
På søndag så kjørte vi hjem igjen. Det var så morro å komme hjem til Disel. Jeg rund kosa han helt jeg. Og etterpå så rund kosa han meg. Så gikk vi å la oss sammen under borde å sov!!
I går så var det full fart igjen! Var i hagen og røddet i veden til pappa!! Han har det ganske rotete i veden sin. Han har en sånn stor plastikk over veden, men jeg kommer jo til for det og rydder jeg da!! Mariken er litt kjedelig om dagen. Ho sitter å leser i noen bøker å så skriver ho masse på pc`n sin, lekser sier ho at ho må gjøre. Dumt synes nå jeg for det er mye morroere å leke med meg og Disel!! Ha en fin uke alle sammen som mamma pleier å si!!
Suss fra lille meg, Roxie!!