søndag 30. januar 2011

Sola skinner og snart så er det februar!!

Hei alle sammen!! I dag så er det nyydeliig vær her og -4 så det er stor trafikk her i skiløypene!! Vi koser oss som bare det. Terje og Mariken er å kjører slalom i Svarstad. Jackie skjønte ikke helt det at ikke hun skulle være med på tur. For hun ville jo ha vært med på tur!! Roxie tar det hele med ro og legger seg fint ved beina mine, akurat som hun forteller Jackie at nå skal vi være hjemme og passe på matmor.
Så må jeg da fortelle en ting. Jeg har mistet en del av kraften jeg hadde i armene. Så jeg skal da ha ei kule på rattet slik at det blir noe lettere for meg og styre bilen. Den kula kan jeg da søke Nav om å få dekket. For å få den dekket så må jeg da til en time med de på nav og så må de da sende søknaden videre til noe som heter tilpassnings senter for bil i sør Norge. Så må bilen inn til et verksted for å monter den kula så for videre til visning for biltilsynet. Det var den vriene delen, men jeg kan kjøpe kula selv og betale ca 600 + moms og sette den på selv og da trenger den ikke vises for noen!!!!!!
Så nå næremer det seg utstillinga på Kongsberg!! Både Jackie og Roxie har flott pels nå!! Håper den er like flott når vi skal til Kongsberg!!
KJEEEEDEEELIIIIIG!!!!!!!!!
De sier jeg er vakker!!!
Jackie har det veldig travelt om dagen, for hun må jo passe på de som går i ski løypene og de
som går på veien!! Da er det godt å kunne ta en liten lur inne sammen med Roxie!!
SJEFEN OVER ALLE SJEFER!!!!!!!
Så sitter Disel ved siden av meg her og sier at jeg må fortelle dere at det er han som er sjefen over Roxie og Jackie!! Det er så artig å sitte å se på dem alle 3 . Jackie og Roxie de godtar
at det er Disel som bestemmer. Selv om Jackie prøver seg noen ganger. Så her i går da fikk hun seg et lite dask av Disel. Da pila hun bort til Roxie og de hadde en lang samtale!! Skulle ønske jeg forstod hunde språket, men tror nok at hun sladret til Roxie og fortalte hva Disel hadde gjort. Så fortalte nok Roxie til Jackie at det er han som er sjefen og at vi må være snille med hverandre alle sammen!!!
Ha en fin søndag alle sammen og ei flott uke!!!