mandag 25. mai 2009

Snart sommer?

Er en liten stund siden det er blitt oppdatert noe her. Sommeren
begynner å nærme seg og det gleder vi oss til.
Her er Mariken på onsdagen da hun var ferdig med muntelig engelsk!! Det gikk
kjempe bra!!!!


På torsdag så tok vi oss en tur til vakre Stavern. Hadde tenkt å ta en del bilder der ute. Da jeg hadde tatt dette bilde så kom det opp at jeg måtte bytte batteri. Så det var de bildene. Men da får vi jo bare ta turen snart igjen. Fint var det uansett, blåste litt mye da men pytt. Roxie likte seg godt der ute, synes vannet var litt rart tror jeg. Hun hadde labben nedi vanne og måtte prøve å "løfte det opp".
På fredag så dro vi på " Harry tur"!! Det regnet hele dagen! Roxie er ikke så begeistret for å kjøre bil, hun var veldig fornøyd når vi stoppet og hun kom ut en tur. På veien hejm så kjørte vi innom Sissel og Per. Alltid koselig å komme dit. Asca måtte jo ta en visning for oss hvem som var sjefen i huset! Hun bare boffet litt så kom de andre 3 og logra og la seg ned forran henne. (Indy var ikke hjemme han var hos tante). Det som var i forkant av dette var at vi satt og prata om hvordan Byu`Ti hadde prøvd å ta over sjefs rollen da Asca var på påskeferie. Så da fikk vi iallefall se at hunder forstår godt hva vi prater om!!!!

Dette bilde har Mariken tatt da hun var på fjellvannet forrige uke! Synes bilde var så fint der skyene speiler seg i vannet!!! En liten oppdatering fra oss her på bølehøgda!! Ha en fin uke alle sammen!!