mandag 4. januar 2010

Jula ferdig? bare 355 dager til julaften!!

Hei på dere alle sammen! Jeg vil hvise dere noe av julegaven vi fikk fra mine foreldre. ( jeg samler på frimerker og penger) Penger, hvem er det ikke som vil samler på det? He-he.
Husker godt denna 100 lappen. Hadde man noen av den så var man veldig rik!! Føltes sånn da jeg var yngre i allefall. Fikk åsså noen års sett på frimerker som har kommet ut de siste åra! De vil heller gi det bort til oss ungene nå føre de blir for gamle og ikke helt klarer å følge med på oss. Synes det er litt vanskelig, men samtidig så skjønner jeg mamma og pappa åsså. Nei nok om det de er jo ikke gamle, de er i 70 åra begge 2 og har mange år foran seg!! Men er nok morro å gi bort ting å se responsen som de får til det og ikke som mange gjore før og ventet til arven.
Synes nå at den gamle 100 lappen er flottere enn den som er nå!!
Her har det så å si vært hjemme begravelse. Nisser står det rundt om i huset her og verken Disel eller Roxie har rørt nissene til mor tidligere. I dag så har de altså tatt knerten på 1 nisse!
Fikk desverre ikke tatt de for jeg så det først etter på. Har vært ganske hektisk her i dag har måttet ta en del telfoner, så det var vel en måte til å få meg til å ha oppmerksomheten hos de 2 luringene!

Denne nissen ble bare litt over 1 år. Fikk den av min svigerinne til jul i 2008.
Her ser du den ene synderen. Roxie løp av gåre med en gang jeg kom inn i stua. Tror nok at hun hadde fått med seg at hun hadde gjort noe galt! Men jeg kjeftet ikke på de, da jeg ikke så at de hadde gjort det!!
Ha en fin dag og uke videre alle sammen!! Her er været ganske fint. Sol og -8. Skal bli kaldere!!