torsdag 21. oktober 2010

litt små plukk

Hei på dere! I dag så har det kommet snø og det har disse 2 lappisene elsket!! De har løpt rundt i hagen og verandaen som noen tullinger!! Søte tullinger!!
Så da må de slappe av litt etter å ha vært masse ute å leka!!

Så har jeg jo laget julekort!! Er ikke ferdig for sånt tar litt tid!! Har ikke fått tatt bilde jeg skal ha med i korta! Men jeg lager de ferdig og så passer jeg å ha plass til bilde slik at jeg bare kan sette det inn seinere!! Helst før 6 desember!!
Har laget litt forskjellige fronter. Slik jeg lager korta så blir det ikke noen som blir helt like, bare nestenHer har jeg brukt en 3d verjasjon. Veldig enkelt å laget og så gjør det seg så flott!!
Her er åsså et 3d kort bare et annet motiv! Så bruker jeg stempel puta rundt på kantene for da får jeg nesten så det ser ut som det er litt brent på kantene. Stilig synes jeg da, må jo skryte litt åsså da!!
Sånn er korta inni! På den ene siden så er det ikke noe, for der skal jeg ha plass til bilde. Så stempler jeg forskjellige jule sitater og vers! Blir litt mer personelig når en lager julekorta slik!!
Så på baksiden så må jeg jo ha med hilsen fra oss. Jeg har problemer å holde en penn pga at jeg har mistet gripe evnen , så da er det så kjekt for meg at jeg bare kan stemple!!! Blir jo finere en hvis jeg bare skriver på pc og skriver det ut!!

Så til slutt konvolutten! Jeg må jo bare pynte litt på den åsså. Her har jeg åsså bare brukt stempel puten rundt slik at jeg får en slik brent effekt. Har litt dilla på det jeg.
Så her har jeg pyntet en pringel boks!! Veldig kjekke julegaver!! Oppi så har jeg 4 te lys og en fyrstikk eske som jeg pynter. Eller så kan en jo ha en liten flaske vin og bokmerket , alt går ann bare å bruke fantasien!!
Her er lokket til pringel boksen!! bare satt i et rødt ark og klippet det rundt og stemplet!!
Så¨som dere alle sikkert har forstått så gleder jeg meg veldig til jul!! Vi holder på med masse juleforbredelser. Prøver å gjøre julepresanger ikke så dyre. Da er det veldig morro å kunne lage litt personelige presanger!! Jeg gjør jo ikke bare det til jul!! Samme blir det med bursdager,dåp,bryllupp. Får bestandig bare possetive til bakemeldinger på kort jeg sender ut!!
For noen år siden så gadd jeg rett og slett ikke å lage kort. Det fikk jeg høre gitt. Så de er litt bortsjemte her i min familie, de vil helst ikke ha noen kjøpe kort!!
Så det hender at jeg sitter midt på sommeren å lager julekort!!
Men ekstra morro er det slik som jeg gjore i går og var på besøk hos min venninne og vi satt og laget julekort og løste "verdens problemer" Masse te med honning!! Gubben hennes kom inn til oss da han kom fra jobb" jøss er det bare dere 2 som sitter her? Det hørtes jo ut som det var flere her" Kan ikke skjønne det, Vi satt jo bare å laget julekort og løste "verdens problemer"
Ha en fin uke videre!!