søndag 15. november 2009

Kongsberg utstillingen!!

Gry etterlyste bilde av premiene!! Her er de + de 2 fine diamantene mine!!

I dag så dro Mariken og jeg på utstillingen på Kongseberg med Roxie! Det gikk kjempe bra!! Hun stilte i junior klassen og det ble 1 kval,1konk og hp. Jeg glemte kamera hjemme, så det ble ikke noen bilder fra hallen, så jeg tok noen her hjemme!! Kritikken var åsså bra!!
Meget bra type, Fin str. og prop. Meget fint hode og utrykk. God hals og overlinje. God kropp og vinkler. Lett fallende kryss, litt lavt ans. hale. Fin benstilling og poter. Meget bra pels. Jevne bevegelser, kunne ha noe bedre steg lengde.

Dette bilde tok jeg i sommer av Mariken og Roxie i hagen mens de trener!!
Så måtte jeg bare ta med dette bilde av Disel! For i går kveld når jeg greide Roxie så kom Disel . Han vil jo bli greid han åsså!! Så vi måtte jo greie han åsså. Ikke bare hundene som må gjøres i stand til en utstilling!!


Her er lille dokka vår! Hun elsker å få oppmerksomhet!!

Her så sitter jentene mine! Dere gjore det kjempe bra i dag!!

Så vil jeg takke alle som var på utstillingen i dag for en kjempe god dag!! Nina og Gry som vi var så heldige å få sitte sammen med. Etterhvert så kom Sissel og Inger åsså!! Fikk ikke pratet så masse med alle, håper vi treffes an annen gang!! Så til Kaiak, du er mye finere i virkeligheten!! Ragnhild og Emma: håper vi får bedre tid en annen gang!!

Så til slutt så vil jeg ønske alle en riktig flott uke!!