lørdag 10. april 2010

Hei på dere!!

Endelig så har jeg kommet meg til pc`n. Mamma ligger sjuk så jeg får ta en oppdatering (lille meg Roxie). Så jeg har mye å gjøre jeg åsså nå! Må jo passe på mamma!! Disel han er jo bare en liten gutt så han kan ikke ta den jobben alene. Mariken er på skolen og pappa han jobber masse!

Så det har ikke blitt noen langturer på oss i påsken. Har jo vært masse på turer rundt her vi bor med pappa og Mariken, litt dumt at mamma ikke kunne være med.

Ikke så lenge til utstillingen på Kongsberg nå!! Det gleder jeg meg veldig til. Håper å treffe mange flotte hunder (Chicko,Charlie, Emma, Nalle og Milli) håper å treffe mange her!!
Kanskje mamma ikke kan bade meg føre utstillingen nå som hun ligger syk? Håper at hun har glemt det!!

Når de er ute å går tur med meg nå så er det noen hunder som er veldig interisert i lille meg. Mariken sier at jeg kanskje får løpetid snart. Husker ikke helt hva det er men det er sikkert noe artig!! Pappa sier at han håper at den løpetida venter med å komme til etter utstillingen på Kongsberg. Lurer fælt på hvem den løpetida er?? Dumt at jeg ikke husker det!

Så i går så var pappa, Mariken og jeg på besøk til farmor. Hun har kommet hjem fra Spania nå. Så da vanket det litt godt på meg åsså!! Men jeg skulle ikke si noe til mamma og pappa!

Litt dumt at mamma og Disel måtte være hjemme da. Det er jo litt kjekt at mamma er sjuk åsså da for da kan jo hun holde Disel med selskap når vi andre er på besøk!!

Hørte at pappa sa at mamma blir bedre nå, så da blir hun nok bedre om noen dager!! Hun har noe som de kalle dobbelsidig lungebetennelse, hvet ikke helt hva det er men hun hoster veldig mye og så sover hun. Det liker jeg godt for da ligger jeg oppe i sofan og passer på henne!!

Så vil jeg ønske alle en riktig god helg!! Det må jeg huske å si!! I morra så skal pappa og Mariken på navn fest! Niesa til pappa bor i England og fikk en sønn i slutten på Januar. Så da når de er her hjemme så skal de ha en navn fest for han. Han skal hete Dylan!!
Så da slipper jeg og Disel å være alene hjemme, for mamma skal være her hos oss. For sånn som hun bjeffer så må hun være det. Noe jeg lurer på, bjeffer jeg sånn som mamma så kjefter de på meg, men når mamma gjør det så bare henter de vann eller noe annet til henne! Merkelig.....
Hilsen lille meg Roxie!!