fredag 14. august 2009

Ymse + ....

Ja, når vi kom hjem fra Biri på søndags ettermiddagen så var gjensyns gleden stor hos Roxie og Disel. De hadde jo ikke sett hverandre siden fredagen!! Så da måtte Roxie bare "knøle" Disel litt. Men det var mye kos også!! Fikk ikke tatt bilder av de når de hadde kose stunden/knølingen sammen så jeg har brukt noen eldre bilder. Men det foregikk på samme måte.

Er så lenge siden jeg har sett deg Disel!! Må bare kose deg litt!!
"Så møkkete du er i ørene Roxie!! Jeg vasker de for deg jeg!!"
Ellers så har det ikke sjedd så mye her så jeg tenkte at jeg kunne vise dere lys ringen min. Den er jeg veldig gla i , liker veldig godt å brenne te lys!! Terje sier at jeg bruker en formue på te lys og dill. (brenner ca 40-50 te lys om gangen, så det blir en del te lys i løpet av året) brenner ikke så mye te lys om sommeren da!!
Her har jeg blanke glass !!

Påska må jeg jo ha i gule glass det er viktig!!

På høsten så har jeg dic farger på glassa!!

Advent må jeg jo ha lilla glass!!

Til jul så må det være røde glass!!
Ja så i dag så er det 11 uker til jeg kan pynte til advent i heimen!!! Så er det 132 dager til julaften!! Fam min sier at jeg er verre en små ungene når det gjelder julaften!! I familien min så har jula bestandig og kommer til å være en veldig spesiel høytid. Og om ikke det er nok så har Terje født 25 desember!!
Nok jule prat!! Til mandag så får kansje Roxie besøk og hadde hun hvist det så hadde hun nok gledet seg veldig!! Embla søstra hennes skal komme en tur så sant de får tid!! Så da kommer de opp til oss for her har Terje gjera inn tomta så da kan de springe løse uten at vi må passe så på!! For her i Skien så er det veldig strengt med båndtvangen!!
Så da var det helg igjen og jeg vil ønske alle en riktig fin helg!! Til mandagen så starter skolen igjen her etter sommeren. Mariken skal gå siste året på ungdomskolen!! Uff jeg synes ikke det er lenge siden jeg fulgte henne til skolen i 1kl!!