mandag 1. februar 2010

Ny uke,mnd og masse av nye muligheter!!

I dag så har jeg sitti i stolen i stua!! Mariken hadde gjort klar pc sin så jeg kunne ha den å kikke på. Tlf lå fint på borde v siden av. Fjernkontrollen til tv`n + mp3 spilleren lå der åsså!! Varmt vann på kanna og noen te poser v siden. Hører lydbøker på mpr spilleren, nå så hører jeg på Twalight evighetens kyss, veldig bra i følge Mariken. Jeg er ikke helt enig men den går ann. Liker best krim jeg. Så alt var i den fineste orden slik at jeg skulle sitte rolig!!! Må jo bare skryte masse av Roxie!! Hu var bare en liten tur på varandaen i dag til morran og etter på så la hun seg under stueborde der hun kunne ligge å passe på meg. Hun har liggi å sovet der i hele dag!! Bare kikke opp på meg når jeg har sukka høyt! Ja, jeg kjeder meg.

Mariken kom hjem fra skolen i stad og da tok hun Roxie ut på en god tur. Så de blir nok ute ei beite!!
I dag så er det 1 februar, 21 februar så er det utstilling i bø og etter den så drar vi på vinterferie til Rauland. Det er venninna mi som eier huset vi skal være i. De har et ganske stort hus der oppe med 3 leiligheter! Så vi bruker å være der ganske ofte. I år så skal jeg kansje få kjøre med hunde sle`e der oppe! Håper vi får til det. Hvis ikke det går så får jeg prate med noen som har en snøskuter slik at jeg kan komme meg litt inn på fjellet og ikke bare nede i dalen! Det går jo en buss rett utafor døra der som går rundt til de forskjellige bakkene. Den skal jeg ta og da får jeg jo se litt annet. Skal ikke stå slalom det overlater jeg til Mariken!
Det blir Roxie`s første vinterferie (eller 2 da, men i fjor så var hun så liten) i år så skal hun bli med på skitur. Hun skal ikke dra noe ennå!! Vente litt med det!!

Blir dårlig med bilder når jeg bruker denne pc`n. Tror ikke Mariken hadde syns det var noe kult om jeg gikk inn og fant noen bilder hos henne! Må nok vente til beinet (tåa) blir litt bedre så kan jeg inn på den andre pc`n og hente noen bilder!!

Så til onsdagen skal Mariken til Rauland på klasse tur! Så da har jeg fått faren min til å kjøre henne ned til skolen med alt pikk pakk. Håper de får fint vær!!

Her har været vært kjempe fint, men det har vært kaldt!!

Ha en fin uke!