onsdag 25. november 2009

små plukke fra forrige uke

Det har regne en del i det siste så det har ikke blitt så mange bilder fra turer vi har gått. Det har heller ikke blitt så lange turer på oss heller. Roxie liker godt å være inne å leke med Disel!!
to gode venner!
Tara her vært hos oss. Det er kjempe koselig når vi har henne her på overnattings besøk. De som har Tara jobber en del og da er det vi kan trø til å hjelpe. Kjempe koselig!! Så nå er jeg "tante" til Tara!!
Disel liker godt å kunne ligge i buret til Roxie! Disel og Roxie kan godt ligge sammen og sove i buret. Tara liker ikke å ligge i bur. Så hun ligger på rommet til Mariken når hun er her. Så fort Mariken slukker lyset så hopper hun opp i senga!

I helga så var vi på i Rauland! Det regnet da vi kom opp på fredags kvelden. På lørdag så var det strålende sol!! Vi koste oss som bare det både 2 og 4 beinte!!

Min svigerinne og meg
Kjempe flott sol over totak!!
Terje og Roxie!!
Så på kvelden så kom mine søsken og Terjes søsken på besøk!! Det var kjempe koselig! Min venninne og hennes famile var der. ( det er jo de vi er på besøk hos)
Min beste venninne her som pizza baker!!
Her er 1 av mine svigerinner + 3 svogere. Min venninne og hodemit
Nevøene mine spiller air hockey!!
Min svigermor, svigerinne og svoger
Mariken og mine nieser måtte prøve seg på air hockey!!
Så til helgen så er det advent!! Jeg gleder meg som bare det!! Har begynt å plukke fram litt. Den mnd som kommer nå er den beste mnd i hele året for min del! Da går jeg rundt å pynter å steller koser meg som bare det! Ingen ting som haster!! Bare litt baking og pakking + pynting!!
Dato lyset vårt!!
Så en lysestake!!
Adventslysestaken vår!! Nissene og lilla duker blir satt fram til fredag!! Og da må vi nok ha litt ekstra kos på kvelden (mat altså!!) Så kommer Tara til oss en liten tur. Hun skal sove over til lørdag!!
Så er det lille Roxie! Hun liker å ligge under sengen til Terje og meg!!

Så til slutt så vil jeg ønske alle en fin adventstid!! I dag så regner det her igjen for ørtene gang denne mnd. November kan ha mye regn og tåke. Så kommer desember mnd og den er bare vakker!! Koser meg kjempe masse inne!! Sjelden at snøen kommer føre jul her!! Men det er ikke så farlig for vi koser oss veldig inne!!