tirsdag 3. mai 2011

Å mai du skjønne milde......

Har vært litt hektisk her noen dager nå og det kommer til å bli en del hektisk åsså fram til mandagen så håper jeg at vi får roet oss ned litt. Men jeg må jo bare skrive litt om besøket vi var på om søndagen i Andebu. Vi var å besøkte Harald og Inger. Roxie og jeg har jo vært å hilst på Oda tidligere men nå så var Terje og Jackie med åsså!! Oda er jo bare hel skjønn!! Å så kosen hun er! Roxie er veldig kosete hun åsså men jeg tror nok at Oda går henne en høy gang der. Roxie blir sikkert sånn når hun blir eldre!!
Oda legger seg ned for Terje slik at hun kan få mere kos!!!
Her så må Oda sjekke om maten tilRoxie er god!! Tror at den var grei!!

Jackie ble litt oppgitt for Oda var ikke så veldig interesert i å leke. Men Oda var utrolig
snill med Jackie, av og til så ble Oda med på leken til Jackie og da var hun over fornøyd!!


Oda og Roxie er veldig gode venner!!


I hagen til Inger og Harald der var det mye som måtte utforskes!


Oda ble ganske sliten av og til av å ha Roxie og Jackie rundt seg, så da la hun seg ned og sov!!

Så måtte vi på tur!! Gikk så fint i band alle 3!! Hvet ikke hva Jackie visker i øra på Roxie,
kanskje det var det at de skulle løpe rundt om kring!! Ikke hvet jeg...


Vi hadde i allefall en kjempe fin dag hos Inger og Harald + Oda i Andebu!! Kjempe deilig mat fikk vi åsså!!



Så nå så nærmer det seg 17 mai og konfirmasjoner. Vi skal i konfirmasjon til lørdagen og da må jo skjorter og bundad gjøres i stand!!


Så opp i alt sammen så fant jo jeg ut at jeg ville kjøpe meg et "handle nett" for så å kjøpe stryke ark som jeg da kunne ta ut bilder av Disel, Roxie og Jackie på. Prøvde det i går og det gikk ikke helt bra!! Bruks anvisninger er ikke jeg så flink til å lese.......! Så jeg leste jo etterpå at jeg skulle stryke bildene på MEN ikke bruke damp strykejern. Har jo bare et stryke jern og det er med damp. Så da får jeg bare få tak i meg et nytt ark og gjøre et nytt forsøk, så får jeg låne meg et strykejern som ikke har damp. Så det ble en del fffff ord her i går kveld!! Så sånn blir det når en ikke tar seg tid til å lese/høre når andre forklarer hvordan du skal gjøre.


Så da blir det nok et nytt forsøk seinere!! For jeg vil ha et "handle nett" med bilde av Disel, Roxie og Jackie!!


Så fikk jeg meldt på Roxie til Drammen utstillingen i dag!! Kjekt med ting som er unnagjort så det ikke går i glemme boka!!



Ha en flott uke der ute!! Lurer på hvor den varmen ble av? Ikke for det liker meg best inne nå når heggen har begynt å blomstre!! Mye pollen her!!!!!!