tirsdag 5. januar 2010

Ut på tur med gode venner!!

I dag da mamma og jeg skulle på tur, så traff vi Dennis og han som passer på han. For eierene til Dennis er på jobb. Så er det en snill mann som bor v siden av de som tar han med på tur vær dag, slik at Dennis skal slippe å være så lenge inne alene! Da pleier de å gå forbi her hos meg og da må jo jeg ut å leke med han litt!!
Har bestandig noe i lomma han som har Dennis og da får jeg litt åsså!! Er ikke jeg heldig!!
Mamma sier at jeg må være snill med Dennis for han er en "gammel hund" Merker ikke noe til det for han herjer som bare det med meg!!

Her så kommer det en liten tass, han heter Frode. Han løper bestandig løs her!! Han er åsså veldig leken slik som jeg!!
Her kommer Dennis og jeg i full fart!!!

Så hadde mamma avtalt å møte mamman til Tara!! Det var gøy det. Så hadde Tara med seg Nala åsså. De som har Nala er åsså på jobb og ingen hjemme der så hun er med mamman til Tara og Tara på tur!! Så da blir det ikke så lenge for Nala å være alene!!

Vi har det kjempe gøy sammen!! Selv om vi er 3 jenter så leker vi bra sammen!! Nala vil jo bestemme over oss da, men som mamma sier så er hun eldst åsså. Nala er 3 år!! Tara blir 2 år og jeg blir snart 14mnd!! Stor jente!!
Så har de kjørt opp skiløypene hos oss nå!! Det er så morro for da er det så hart at mamma kan gå v siden av ski spora. For hun gidder ikke å gå i løs snøen! Det skjønner jeg ikke noe av, for det er jo så morro!! Tara er åsså sånn! Hun liker best å gå der det er brøyta eller kjørt opp, men jeg og Nala vi liker oss veldig godt i løs snø!! Her kommer vi alle 3!! Gode venninner er vi!!
Så da vi kom hjem så måtte jeg bare sove noen timer!! Var så sliten etter all den lekinga!! Håper at jeg treffer på Tara i morra åsså!!
Så kom Mariken hjem fra skolen!! Det er kos det! For når hun kommer hjem så må jeg sitte fint i gangen å vente på henne til hun har fått tatt av seg og vært på rommet med ranselen sin! Så går hun på kjøkkene og henter et epele som hun da deler med meg og Disel!! Vi har det så koselig sammen!!

Ja så i ettermiddag så skal Mamma og Mariken til Dyrlegen med Disel!! He-he. Han skal ha vaksinene sin! Mamma hadde ikke tid føre jul så han må ta den nå!! Jeg Skal vist ikke ned til dyrlegen før neste mnd å ta vaksinene mine!!
Ha en fin kveld alle sammen!!!