søndag 18. april 2010

Chicko på besøk!!

Endelig så kom Chicko til lille meg Roxie på besøk!! Jeg var så glad for å treffe Chicko igjen at vi tok oss en dans på varandaen!! Heldigvis så var det ganske bra vær da vi hadde besøk, men det blåste kaldt!!

Inger og Harald kom på besøk til oss i dag og vi hadde en kjempe koselig ettermiddag sammen!! Roxie og Chicko lekte masse på varandaen og i hagen. Disel han var inne på rommet til Mariken og remja høylytt!

Chicko var så snill med Roxie!! Tror han er en riktig genelmann som lot Roxie vinne da de lekte sloss!!


Tunga til Roxie hang mer og mer ned på henne utover ettermiddagen!!

Her koser de seg veldig sammen på varandaen!!

Vil du være med i hagen å leke Chicko?


De løp masse nede i hagen!! Roxie hadde jo masse å vise fram for Chicko!

Chicko var jo så tolmodig med henne! Veldig artig å se på de 2 leke sammen! Roxie er av den pratsomme typen! Har masse på hjertet å si , den jenta.


Været var ganske bra, men det blåste kaldt!
Hva lukter det her da Chicko?


Kom, Roxie så presser vi noen runder til!


Nå er jeg litt sliten Chicko, kom å legg deg her hos meg. Godt at det ikke er lenge til vi skal treffes igjen!! For til lørdagen så skal vi til Kongsbeg og da treffer jeg deg der!!


Så vil jeg si tusen takk for en kjempe hyggelig ettermiddag!! Så vil jeg ønske dere alle en flott uke!! Så treffer jeg en del av dere på Kongsberg til lørdagen!! Vi gleder oss!!Ser på værmeldingen at det er meldt ganske bra vær hele neste uke åsså!! Det er meldt litt overskyer på både fredag og lørdag, men ikke noe nedbør!! Så får håpe det været holder seg!! Eller det kan godt komme sol på lørdagen!! Det hadde vært koselig med sol på utstillingen!!