lørdag 23. januar 2010

Sport og atter SPORT!!!

I dag og i morra så er Terje og Mariken på Notodden. Mariken skal spille bordtennis i Norges cupen! Håper at det går bra og at hun kvalifiserer seg til Norges finalen! I Norges finalen så er det de 8 beste i hver klasse som får deltatt. Det er fra klasse 15 år og opp til Senior! Hun håper på å kvalifisere seg til klassen damer junior. Men hun har ikke trenet så mye det siste året for hun tar skolen veldig alvorlig ( det er jeg veldig glad for) og så har hun Roxie som åsså må trenes med!! Men hun synes det er veldig morro å spille bordtennis, noe hun har gjort siden hun var 7 år. Så det begynner å bli noen år!!

Så da kan jeg benke meg forran tvn med god samvitighet. Nå som jeg åsså må ta det med ro. Hva annet skal jeg gjøre en å se på tvn da? Må jo sitte rett ut med det irriterans beinet mott i 5 hele dager til!!! Litt feil planlagt den opperasjonen av foten. Skulle tatt det under ol!!
Roxie liker veldig godt å ligge v siden av stolen jeg sitter på. Hun kroer seg under den og koser seg som bare det! Tror at hun liker at noen er der med henne hele tiden!!
Ha en fin helg eller skal jeg si sports helg!! Uansett ha en flott helg alle sammen!!!