søndag 29. november 2009

Advent + div

Først så må jeg si at ENDELIIG SÅ ER DE JUL SNART!! Selv om det nesten har vært krise her!! Terje skulle ta ned jule pynt og nisser for meg og så var det en hel eske med nisser han ikke fant!! Mariken sier så kjekt " det gjør jo ikke noe mamma, for det er jo så masse nisser her!!" Men det var jo krise for min del!! Stakkars Terje han måtte jo kikke på alle tenkelige og utenkelige steder. Men så kom Terje på at han hadde satt esken i kjelleren. Og der var nissene til mor!! Så da ble jeg glad!!
Så hadde jo Roxie besøk av venninna si Tara og de fikk jo leka veldig mye sammen i helga!!
To trøtte typer etter tur og herjing på jore!!
Vi må jo slappe av litt inni mellom slaga og pyntinga!! Da er tvn og pcn gode å ha!! Roxie og Tara sover nesten og det gjør han far sjøl åsså!!
Tara og Mariken koser!! Tok litt tid før Tara sjønte at hun måtte stå rolig og ikke dytte Mariken i gulvet for å kose!!
Disel liker seg best når han kan ha oversikten og full kontroll på Tara og Roxie!!

Her er 2 av mine nisser!! De står fint foran ved ovnen og Roxie og Disel er bare borte og lukter på de av og til for å forsikre seg om at de ikke tar noe av demmes plass!!
Jule krybba på plass! m jesus barnet i, noen mener at det ikke bør på plass i krybba før julaften!! Jeg tar den i nå jeg da.
Liten jule landsby!!
Her bor gårds nissene!!!

På lørdag så var vi å besøkte mine foreldre. De hadde kommet hjem fra ferie (de hadde vært på Lanzarote i 4 uker!!) Da hadde pappan min kjøpt en nisse til meg (merkelig HE-HE) Den klatrer opp og ned på gilanderen og så spiller den julesanger!! Kjempe fin er den!! Veldig morro å ha nisse som man ikke får kjøpt her til lands ennå!! men den kommer nok hit åsså!!


Så i dag så har det kommet snø her og den måtte jo utforskes av Roxie!! Så vi avtalte med noen andre at vi skulle møtes på jore utenfor hos oss! Det ble 6 hunder. 2 hann hunder og 4 tisper. Burre (kongebuddel), Peik (labrador), Tara(bokser), Nala /golden retriver), Linka ( Cocerspaniel) og Roxie. Jeg hadde selvfølgelig ikke batteri på kamera så jeg fikk ikka tatt noen bilder!! Det var litt av et syn og se alle hundene som sprang løse på jore og skulle utforske snøen!! Mamg turgåere stoppet og pratet med oss. De syntes det var så artig å se at hundene lekte sammen !!

Så til slutt så vil jeg ønske alle sammen en fin uke og ei flott adventstid!! Har kosa meg masse i kveld og lest blogg innlegga til de som har vært på utstilling på Lillestrøm!! Så neste år så får nok vi åsså melde oss på den!! For det så skikkelig gøy ut! Og denm flptte standen som lapphund klubben hadde!
Her snør det ennå og det kommer det nok til å gjøre det neste døgnet!! Så Roxie kommer nok til å kose seg veldig ute i morra åsså!!
Det snør , det snør tidelig bom!!!!! Kjempe deilig når det ikke er så mørkt å trist ute! Så skjuler det at vi ikke rakk å rake all løvet i høst!!