søndag 26. april 2009

Kogsberg utstillinga

Her er Mariken og jeg i ringen. Det gikk kjempe fint!! Her er vi alle 4 i ringen, Articpros Almost Perfect (Arja), Mallalasses Laika, Mariken og Roxie, søstra mi Embla!!
Her er Charlie!! Han lika åsså å bli klødd på brystet!!!


Her er søstra mi Embla og meg. Vi kosa oss skikkelig!! Håper jeg treffer henne snart!!!!


Her er det kosing og børsting om verandre. Jeg liker veldig godt begge deler!! Så var det så mange hunder å se på!! "mamma" fikk nesten kink i nakken hun for hun synes det var så mange vakre hunder med på utstillingen. Nå gleder vi oss veldig til utstillingen i Drammen den 7 juni. Der skal jeg være med!!!Her er bilde av Embla! Hun var veldig sliten her tror jeg eller så tenker hun på når vi skal treffes neste gang!! Jeg gleder meg veldig til vi treffes igjen!!!!

Her er jeg! Jeg koser meg i fange til "pappa" Han børster meg så jeg skal se blank og fin ut!!!


Så da må alle ha en riktig fin uke! Blir nok veldig opptatt denne uken, Mariken skal stå til konfirmasjon til neste søndag . Håper været holder seg, Mariken skal ta konfirmasjonsbildene ute så da håper vi på fint vær!! Alt blir jo såå mye letter når det er fint vær!!!7 kommentarer:

 1. Roxie var en supervakker liten "isbjørnlappis"! Så utrolig gøy å se henne og kjempehyggelig å møte dere.

  Lykke til med konfirmarsjonen og selvfølgelig, GRATULERER til Mariken:o)

  SvarSlett
 2. Det var artig å få se litt bilder fra utstillinga, så bra at det gikk så fint med Mariken og Roxie :)
  Lykke til med konfirmasjon til helga! :)

  SvarSlett
 3. Hei, moro å møte dere i dag. De søstrene er jo så like at ikke ser jeg forskjell. Gratulerer med en fin plassering. Og for et fint bilde dere har tatt av Charlie. Moro å se.

  Lykke til til helgen, men vi tastes vel litt før det.

  SvarSlett
 4. Nydelige vesle isbjørn, skulle så gjerne kosa med henne! Det ble bare noen korte ord denne gang, men vi treffes sikkert seinere :o)
  Søstrene Roxie og Embla satte nok mange lappe-hjerter i brann idag...

  SvarSlett
 5. Hei, har vært innom bloggen deres før også, men tror ikke jeg har lagt inn kommnetar tidligere.
  Har fulgt med Roxie fra dag en hos Fjelldronningen. Jeg koser meg sånn når jeg kan følge med valpene og se hvordan de vokser og blir eldre. Hu ser jo virkelig ut som en kosebamse :o) veldig søt, det må være gøy å se når søstrene møtes:o)
  Oppfører hun seg annerledes når hun er med søsteren i fohold til når hun er med andre?

  SvarSlett
 6. Vakre lille Roxie!! Og du fikk virkelig tatt et blink-skudd av Charlie!:-)

  Da blir det Drammen neste da...dette ga visst mersmak??

  Lykke til med konfirmasjon til helga!

  P.s. Jeg slapp konfirmasjonen i år - sønnen min nektet plent å stå og kom med en begrunnelse jeg bare var nødt til å respektere!

  SvarSlett
 7. Hei Ville, det var så artig å se når Roxie møtte Embla, de har ikke sett verandre siden de var 8 uker. Nå i helgen da de traff verandre så var det bare rett i lek akurat som hun tenkte at deg var det lenge siden jeg har sett og lekt med. Kjempe søte var de sammen!!

  snorredimma, ja dette ga mersmak. Mariken synes dette var kjempe gøy og være med på utstilling å treffe så mange andre med lapphunder. Så vi har meldt oss på til Drammen, og er vi hjemme så kan det nok henne vi tar en tur til Biri i August!!

  SvarSlett