mandag 25. mai 2009

Snart sommer?

Er en liten stund siden det er blitt oppdatert noe her. Sommeren
begynner å nærme seg og det gleder vi oss til.
Her er Mariken på onsdagen da hun var ferdig med muntelig engelsk!! Det gikk
kjempe bra!!!!


På torsdag så tok vi oss en tur til vakre Stavern. Hadde tenkt å ta en del bilder der ute. Da jeg hadde tatt dette bilde så kom det opp at jeg måtte bytte batteri. Så det var de bildene. Men da får vi jo bare ta turen snart igjen. Fint var det uansett, blåste litt mye da men pytt. Roxie likte seg godt der ute, synes vannet var litt rart tror jeg. Hun hadde labben nedi vanne og måtte prøve å "løfte det opp".
På fredag så dro vi på " Harry tur"!! Det regnet hele dagen! Roxie er ikke så begeistret for å kjøre bil, hun var veldig fornøyd når vi stoppet og hun kom ut en tur. På veien hejm så kjørte vi innom Sissel og Per. Alltid koselig å komme dit. Asca måtte jo ta en visning for oss hvem som var sjefen i huset! Hun bare boffet litt så kom de andre 3 og logra og la seg ned forran henne. (Indy var ikke hjemme han var hos tante). Det som var i forkant av dette var at vi satt og prata om hvordan Byu`Ti hadde prøvd å ta over sjefs rollen da Asca var på påskeferie. Så da fikk vi iallefall se at hunder forstår godt hva vi prater om!!!!

Dette bilde har Mariken tatt da hun var på fjellvannet forrige uke! Synes bilde var så fint der skyene speiler seg i vannet!!! En liten oppdatering fra oss her på bølehøgda!! Ha en fin uke alle sammen!!


9 kommentarer:

 1. Typisk! Tomt batteri når man har store planer...
  Men du verden for en pelsdott Roxie er :o)))
  God uke til dere!

  SvarSlett
 2. Så koselig å se bilde av dere alle 3.
  Roxie er den skikkelig bamse jente:o)))

  Det er vakkert bilde Mariken har tatt, rart hva de får til disse barna våre:o)

  Vi tenker også på sommeren nå...

  SvarSlett
 3. Forstår godt at Maiken er glad.
  Roxie ser nesten ut som en fjellrev i vinterdrakt der hun sitter på fanget.
  Flotte bilder !!

  SvarSlett
 4. Hei! Glemte å skrive hva " harry tur er". Det er når vi reiser over gransa og handler oss lit mat + div!! Kan være en trivelig tur, men blir en stoppa i tolla og har for mye så er det ikke så trivelig!!

  SvarSlett
 5. Så fine bilder!! Bildet av Mariken etter eksamen var jo veldig beskrivende og det bildet hun har tatt av vannet og skyene var nydelig!!

  Roxie er veldig, veldig vakker og har en aldeles nydelig pels. Hun ser så utrolig snill og god ut, jenta deres.

  Vi gleder oss til å møte dere i Drammen:o)

  SvarSlett
 6. Nydelig Roxie, hun er jo større enn Charlie. Og for en pels. Skal bli moro å se i Drammen, det kan jo gå bra. Vi ser dere vel der??

  Dere skulle jo tatt en tur inn om meg og Charlie når dere var i Stavern. Jeg bor 10 min fra Stavern. Husk på det neste gang. Hadde vært gøy.

  Flotte bilder!!!! Særlig har Mariken funnet motivet.

  SvarSlett
 7. Nina! Skal ikk se bort fra det at vi tar en tur innom en gang. Vi gleder oss veldig til vi skal til Drammen!! Vi ses iallefall da!!

  SvarSlett
 8. Så fin Roxy har blitt - ho er jo helskjønn der ho sitter på fanget...Ho har jo masse pels!!

  Ha en fin, fin uke!

  SvarSlett
 9. Fine Roxie, ser jo akkurat ut som Ella, men tror Roxie har litt mere pels:) Her venter vi på at finvære skal komme så det blir triveligere å ut å kaste ball, favoritt aktivitet for tiden:)

  SvarSlett