lørdag 4. juli 2009

Hundegård

Nå har pappa laget en fin hundegård til meg!!
Har egen trapp inn på varandaen!! Kjempe kjekt for når Mariken eller noen andre er på varandaen så er døren åpen slik at jeg kan gå opp på varandaen hvis jeg har lyst!

Kjekk liten inngang til meg!! Pappa han er snill altså!!
Her er hundegården min!!Vi ble så slitene etter at vi var ferdig med hundegården min at pappa og jeg vi kosa i hengekøya!!
Det er kjempe deilig å ligge sånn å kose!! Nå når det har vært så varmt har pappa og jeg ligget i hengkøye til langt på kveld!! Mamma har kommet og spurt oss om vi skal sove ute eller inne om natta.
Håper alle har en fin helg!! De som er på Bergheim koser seg helt sikkert!!
Her har det begynt å skyet litt over og vi hører tora ruller ganske langt vekk. Men den kommer nok hitover! Ha en fin helg videre all sammen!!
16 kommentarer:

 1. Fint med hundegår da:) Da har Roxie stor plass og boltre seg på. Ella har sovet ut på værndaen hver natt siden det ble slikt et fint vær, på et kuldeteppe som vi kjøpte til henne. Hun kommer inn på morgenen å legger seg inne da:)

  SvarSlett
 2. Så fin hundegård, og så herlig plass dere bor, ser ut som store grønne enger rett utfor stue vinduet deres:o)
  Koselig med disse lappisene som hele tiden følger med på hva som foregår, hos oss er det spesielt det som far i huset holder på med som er spennende:o)
  Hun er en skikkelig herlig kosebamse Roxie:o)

  SvarSlett
 3. Berit: Vi bor veldig landelig til. Det er jorene på kjøkken sia du ser på det ene bilde.
  Det er kjempe deilig for om vineren så går skiløypene rett forbi hos oss. Vi stor koser oss midt i mellom 2 byer. 3km til Skien og 3km til Porsgrunn.

  SvarSlett
 4. Det høres deilig ut å bo så landlig, i Skien har jeg vært noen ganger, men det er mange år siden, dere må ha en riktig så fin ferie i Spania:o)

  SvarSlett
 5. Så fin hundegård du har fått, Roxie!!!!!! Sånn ønsker jeg meg også.

  Nuss fra Charlie:))

  SvarSlett
 6. Hei Roxie, så fin hundegård du har fått og kjempelurt du har fri adgang til varandaen.
  Her hos meg er det satt opp sperre på begge sider av huset, så jeg kan også gå fritt og følge med på hva "mine" holder på med.

  Så kos du har det med "far" i hengekøya.
  Skal du bli med til Spania?
  Nuss fra Chicko.
  Ha en fin ferietur!

  SvarSlett
 7. Hei Chicko! Jeg må være på hytta med bestemor og bestefar når de andre drar til Spania. Disel skal være med meg på hytta!!
  Nuss fra Roxie!!

  SvarSlett
 8. Hei, det var jammen en fin hundegård.. god ide med utgang/inngang til terrassen. En sånn skulle nok Smurfen hatt. (best at han ikke ser dette innlegget i tilfelle han blir kravstor)
  Ha en fortsatt god sommer. :D

  SvarSlett
 9. Kjempefin hundegård! Luna har en som ligner på den, men den går ut i hagen.. vi bruker den mest når vi får besøk av vår veninne som er litt redd for hunder.. ;) (da setter vi vår veninne inni.. hehe, neida ;)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med hundegård,Roxie. Du ser ut til å være ei skikkelig kosejente. Du skulle vært her hos meg en tur,du.

  SvarSlett
 11. Gratulerer Roxie med ny hundegård, og så med den fine utsikten. Du er kjempeheldig.
  Greier du å ligge sammen med far i hengekøya lenge ? Maila har så lyst til å kose hun også men det blir alt for varmt å sitte på fanget så hun legger seg på gulvet.

  SvarSlett
 12. Hei Maila og Leia, Jeg liger ganske lenge å koser. Det er deilig å ligge i hengekøya når den er rolig. Beveger den seg så vil jeg ned, det er skummelt!!

  SvarSlett
 13. Så flott hundegård du har fått Roxie. Jeg blir helt misunnelig jeg altså:o)

  Kos deg hos Bestemor og Bestefar mens de andre er i Spania (ganske smart valg å bli igjen her i Norge spør du meg;o)

  Nuss på nesa fra Milli

  SvarSlett
 14. Milli! Så fint dere hadde det på Bergheim!
  Neste gang så vil jeg være med på hundetreff hos Nalle!! Ser så morro ut å leke sammen med mange hunder! Jeg mister så mye pels nå, håper ikke jeg er helt pels løs når vi skal til Biri!! Nuss på nesa til deg Milli mor!!!

  SvarSlett
 15. For en fin hundegård Roxie har fått! :D Vi har lenge snakket om å lage en slik til Dixie, så hun kan være der i stedet for i bur i stua når ingen er hjemme! Men det har ikke blitt noe av enda... :)

  Håper du og Disel får en fin hyttetur, og de andre en fin tur til Spania! :D

  SvarSlett
 16. Gratulere med ny hundegård,der tenker jeg du vil kose deg masse Roxie.

  SvarSlett