torsdag 27. august 2009

Grenland hunde klubb!!

Hallo alle sammen!! I går så var jeg en tur på hunde klubben og leka!! Det var gøy! Det var så masse hunder der som var å trena på div. Så var det så mange stooore hunder! Men hu mora mi hadde selvfølgelig glemt kamera!! Typisk henne!! Jeg leka masse med 1 bernersenn på 6mn (den var mye større en meg) Så leka jeg med 3 svære new foundlenere! De var så snille, de lot meg ligge inn til de å slappe av i mellom slaga!! Så var det 3 sant bernere der, de var åsså snille. Den ene stakkar hadde så vondt i ryggen sin den klarte nesten ikke å gå! Så den fikk jeg ikke lov til å leke med, men han la seg ned slik at jeg fikk kosa han og sagt god bedring! Mamma har sagt at jeg skal få reise dit neste onsdag åsså!! For nå hopper jeg inn i bilen selv!! Det å kjøre bil er ikke det beste jeg vet da men, det skjer bestandig noe gøy når turen er ferdig!!
Her regner det masse i dag så i dag så blir det inne,kose vær!! Mamma klager på meg og sier at jeg er et sovedyr! Har nesten akurat stått opp! Elsker å sove lenge om morran! Ha en fin dag alle sammen!!
Stoor nuss fra Roxie!!

12 kommentarer:

 1. Så flott at du har begynt på hundeklubben da Roxie. Det er jo kjempe gøy å få leke med andre hunder..og så så tøff du er som ikke blir redd de store bamsene...

  Kos deg inne i regnværet du...

  SvarSlett
 2. Hei Roxie

  Så heldig du er som har Hundeklubben! Er den bare for sånne kjempestore hunder eller????

  Jeg liker ikke så godt å sove om morran jeg, kl 8 synes jeg at alle skal stå opp, så da sørger jeg for å vekke dem litt forsiktig liksom:o)

  Ha en fin dag Roxie:o)

  Nuss på nesa fra Milli

  SvarSlett
 3. Hei Milli!
  Grenland hundeklubb den er for alle raser og mix raser!! Det er noen sånne veldig små hunder der men de bryr jeg meg ikke så veldig om. De står bare og kjefter hele tida og når jeg da snur meg å går i mot dem for å hilse så gjemmer de seg bare!! Men de er veldig søte, ville gjerne leke med dem jeg altså men de sier at jeg er for voldsom med de. Kanke sjønne det, jeg er jo bare snill og vil kose med dem!! Nuss til deg Milli fra Roxie!!

  Det glemte jeg å fortelle deg Milli. Den ene berner sennen jeg lekte med var bare 6 mnd og så mye større en meg og så het den Mille. Ble jo litt forskrekket da ho store kom springans trodde jo du var kommet hit jeg!!

  SvarSlett
 4. Trodde du jeg hadde blitt SÅÅÅÅÅ stor i ferien Roxie??? Egentlig ikke så rart, for mamman'n min har jammen vokst i bredden i løpet av disse tre ukene;o)

  SvarSlett
 5. Hei igjen Milli! Håper at vi kan komme sammen å leke snart for det hadde vært så gøy!!!
  Suss på nesa til Milli fra lille meg Roxie!!

  SvarSlett
 6. Du kan jo kanskje komme å besøke meg da? Vi bor jo ikke sååååå langt unna heller Roxie? Det hadde vært veldig koselig synes jeg:o)

  SvarSlett
 7. Ja det var jo en ide!! Hadde vært koselig å treffe dere igjen!! Det må jeg få mamma og pappa med på!! Stor suss fra Roxie!!

  SvarSlett
 8. Fint å gå på hundeklubb, treffe mange store og små hunder. Du finner fort ut hvem som vil leke.
  Det er greit å kjøre bil når det fører til noe morsomt. Maila liker heller ikke kjøre bil men hun kommer luntende bort til bilen med halen rett ned og vil være med for hun vet at da skjer det noe ekstra.
  Det regner her også så det blir mye innekos idag for oss også.

  SvarSlett
 9. Hei Roxie!
  Håper du har hatt en fin dag!
  Jeg har liggi i bilen og venta på mamma'n min i nesten hele dag!!! Men det er ikke så farlig, for når det regner liker jeg jo best å sove likevel... (og så gikk vi en lang snusetur etterpå,da ;)
  Nuss fra Nalle

  SvarSlett
 10. Det høres veldig kjekt ut i den hundeklubben, tenk å få leke med sååå store hunder, det er stas det;o)
  Kose klem fra Ville:o)

  SvarSlett
 11. Høres ut som det er mange kjekke stooore hunder i hundeklubben! Regner med at du hadde det kjekt der, Roxie. :)

  Jeg liker også veldig godt å sove. I helgene trenger jeg absolutt ikke å stå opp før i 10-tida, når de andre våkner... ;) Men det er de andre i huset bare glad for!

  Boff fra Dixie

  SvarSlett
 12. Så heldig du er, Roxie, og så tøff du har blitt! Hadde blitt litt skeptisk jeg til døm store bamsene...jeg er så litta jeg, vettu...

  Det er deilig å sove leenge på morran - det har jeg alltid gjort!!

  Voffe-hilsen fra Dimma

  SvarSlett