fredag 11. desember 2009

litt fjas

Ja, nå er det sannerlig helg igjen! Det nærmer seg skikkelig jul med storm skritt! Fikk plutselig litt dårlig tid her, for jeg skal inn på sykhuset og skjære vekk storetå neglene føre jul. Har aldri gjort noe som ligner på det så da er det nok best å være sånn nogenlunde ferdig med ting til jul! De tar nok bare en tå om gangen. Jeg håper på at de kan ta begge to sammtidig. For da er jeg ferdig med det!

På bilde under er det noen som kan se en feil der? På bordet altså! De to andre er jo bare helt perfekte!!
Måtte jo ta et fint bilde av Disel! Han er litt sånn små irritert på meg om dagen. Kanskje ikke så rart, da han må være på et rom om natta og han som er vant til å sprade rundt i huset!!
Er nesten i mål med å handle inn julegaver. Har noen gaver her hjemme som jeg må pakke inn! Vi pakker inn i gråpapir og så bruker vi stempler og pynter gavene! Da slipper jeg å bruke gavebånd og merkelapper! Så er det så mye koseligere å sitte å pakke inn julegaver slik!

Så vil jeg ønske dere en riktig fin helg! Følger med på åssen det går med håndball jentene! De greide å ro det i land i går åsså! Det var en kjempe spennans kamp de siste minuttene!! De har det med å gjøre det spennans de siste minuttene! Så er det jo en del ski på tv i helga! Liker å følge med på vinter sporten på tv!
Her er det meldt fint vær i helga OG SOL!! Skal bli fint å se hvordan den ser ut igjen! Så til uka så er det åsså meldt sol og noe snø!! Så kansje vi får en hvit jul her åsså! Det hadde jo vært koselig!
Ha en flott helg og kos dere masse!
Hva som ligger foran oss
og hva som ligger bak oss
er ingenting i forhold til
hva som ligger i oss!
Ha en fin dag!!!14 kommentarer:

 1. hahaha-du har påskeegg på bordet :o)))
  Men for noen nydelige to og firbeinte du har i huset

  Lykke til med operasjonene! Det hørtes IKKE godt ut :/


  God helg!

  SvarSlett
 2. Påskeegg.

  Lykke til med operasjonen.

  Endelig en i blogglandia som liker sport!!! ;-)

  God helg til dere. Jeg har knapt begynt på jula og begynner å få en smule panikk siden opptil flere poengterer hvor mange (få!!) dager det er igjen.

  SvarSlett
 3. Takk for lykke ønskninger, det trenger jeg for detta er helt ukjent for min del. Skrape div ledd og slik går bra men når det er noe som er ukjent blir jeg litt nervøs!

  Stemmer, det er et påskeegg på borde. De sier at jula varer til påske, så da kan jeg vel ha påskepynt framme til jula starter?

  T. Ja jeg sitter nok altfor mye fram for tvn om vinteren og følger med. Men jeg elsker å se div sporter på tvn! Så jeg gleder meg veldig til februar og Ol!!
  Det jeg liker best å følge: Bordtennis, skiskyting, håndball og friidrett! Ikke så mye bordtennis på norske kanaler, men de sender en del på eurosport!!

  SvarSlett
 4. Hva skulle vi gjort uten tv sport. Jeg har også helt ski og håndbal dilla:) Høres koslig ut med å pakke julegaver slik du forteler.
  Lykke til med oprasjonen. Det går så bra Gry Viola.
  Ikke så jeg at det var et påske egg. Jeg så bare en ellefant jeg.
  I dag skal jeg på årets julegave tur med min mor.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 5. Jeg så også bare elefanten:o)

  Lykketil med operasjonen Gry Viola!!!
  Skal tenke på deg:o)

  He en fin dag og helg!

  SvarSlett
 6. Jeg så påskeegget. Ikke dårlig, spørs om jeg hadde sett det hvis jeg ikke hadde sett de andre kommentarene.

  Lykke til med operasjon!!!!

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 7. Au, au, au... det der hørtes ikke noe godt ut nei! LYKKE TIL og god bedring!!!

  Klart at påskeegg kan ligge fremme til ruging til julen klekkes ut ;-)

  Ønsker deg en KNALLFIN adventshelg!

  Go'klem fra Irén

  SvarSlett
 8. Lykke til med oprasjonen..det hørtes IKKE godt ut..men sånt pleier jo ofte å gå bedre en man tror..Så påske egget jeg og..men følte ikke det var malplasert! Kanskje vi er litt like du og jeg da? Har noe påskepynt liggende jeg og...for jeg syns de er så søte..

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 9. Jeg så ikke påskeegget:o) Det første jeg tenkte var at "feilen" var at det ikke var noen nisser der (du elsker dem jo:o)

  Herlig bilde av Roxie og Marikken (og av Disel selvfølgelig!!!).

  Lykke til på sykehuset!

  SvarSlett
 10. Ja, det er jo en kjempe feil det åsså Gry at det ikke er noen nisser der. De har ikke flyttet inn ennå. De har bare kommet fram til gangen. Nå må jeg skjerpe meh og få de inn i hus!!

  SvarSlett
 11. Lykke til med operasjonen, det går så bra !! Skal tenke på deg .

  Jeg tenkte bare på at elefanten ikke hørte til jula, egget la jeg ikke merke til før etterpå. De var veldig søte de to i sofaen ;-)

  Julegaver ja, tenker jeg begynner i helga. Har ikke fått panikkfølelsen enda men den kommer nok til neste uke ;-/ men det hører med julen det også. Først skal det pyntes skikkelig, stryke juleduker og finne resten av julepynten på loftet.

  Jeg har drevet med håndball i mange år og er håndballfrelst, må bare følge med. Gleder meg til mellomrundene som begynner i helga ellers blir det ikke så mye tv sport på meg.

  Ha en fin adventshelg !!

  SvarSlett
 12. Gikk ikke helt Norges vi i dag! Men dette har jeg stor tro på! De haler nok seieren i land i år åsså! Men til tider så trodde jeg at jeg skulle gå ut av mitt eget skinn.
  I morra så er det Kina de skal spille mot! Tror de vinner den kampen, men det trodde jeg jo i dag åsså! Så vi får se!
  Ha en fin helg alle sammen!!

  SvarSlett
 13. Uff ja, huff og huff sier jeg. Spennende ble det i hvert fall. og så er det jo bra at Ungarn spilte uavgjort mot Spania. Da bør Norge på en god dag greie å slå Spania. :-)Ikke helt enkelt dette med så mye sport på en gang og i tillegg burde en gjort noe fornuftig :-S. Har gått glipp av langrenn og en del skiskyting, men fikk med herrene i hvert fall :-)
  Det er bare og lade opp til neste maratonsending Gry Viola :-)

  SvarSlett
 14. Liten pust i bakken føre stafetten for gutta! Må vel kanskje pakke inn noen gaver før jeg må sette meg igjen foran tvn!
  Veldig flott vær her i dag!

  SvarSlett