mandag 28. desember 2009

Rom jul 2009

Her kommer en liten rapport fra oss på bølehøgda! Romjula er i gang og dagene går i grunn alt for fort!! Her er være kjempe fint, men veldig kaldt!!

Her har Roxie fått roastbiff. Tenkte jeg skulle ta bilde for fra, men hun slukte det med en gang!
Disel fikk noen reker og spiste mye roliger og koste seg med god bitene!!

Roxie elsker å være ute i dette være. Hun stor koser deg i hagen!! Snøfreseren kaller vi henne! Hun er så rar, hun kikker over til naboen og når hun ser at snøen blir kastet opp i lufta av snøfreseren soå gjør hun det samme!! "så vi har fått oss snøfreser i år!"


I dag så fikk hun hjelpe pappa med veden åsså!! Kjempe flink var hun!! Tror hun lurte fælt når pappa tok veden inn. Hun prøvde å vise pappa flere ganger hvordan hun mente han skulle bruke veden!!

Roxie har blitt litt mer gyllen i vinter! Ser av de andre crem farget lapp hundene at det er helt vanelig. Så blir de ganske hvite mot sommeren igjen!! Vi har meldt på Roxie til utstillingen i Bø som skal være 20-21 februar. Fl skal være på søndag 21 februar. Håper hun vil bære like gyllen da!! For hun er veldig pen nå og så har hun så kraftig pels!!

Her lytter hun om det kommer noen! Det går stadig noen forbi som Roxie bare må hilse påVakkert vær har vi hatt i dag!!
Disel og Roxie er verdens beste venner! De koser seg sammen!
Roxie forstår ikke Disel som vil ligge under omen når de fyrer! Blir veldig varmt der. Disel koser seg som bare det!!
Endelig så har Mariken stått opp! Roxie forstår ikke helt hvorfor ikke mor lukker opp døra til rommet til Mariken med en gang om morran! Roxie og Disel vil jo bare inn og kose med Mariken! Hun liker best at jeg ikke lukker opp døra før i 11 tida!
Jeg gir Mariken en god nuss på kinnet hennes!
Disel liker seg veldig godt under juletret! Tror han erter Roxie litt for der får ikke hun gå! Vi vil jo gjærne ha litt barnåler på tret litt lenger!!

Disel sitter så kjekt på sofan og kikker ned på Roxie! Roxie får ikke lov til å ligge i sofan i stua!
Her har vi Roxie og Mariken! De koser seg som bare det!

Her er Roxie på tur med Pappa! Ganske kaldt i dag men Roxie elsker det!!
Her har jeg tatt bilde i den blå timen ut av kjøkken vinduet vårt! Vakkert!! Vealøs i bakgrunnen med julelys på seg!!
Så vil jeg ønske dere alle sammen en fin romjul videre!! Håper at alle 4 beinte får en grei nyttårsaften! Det er jo veldig mye fine hjelpemidler å få kjøpt! Vi skal være hjemme sammen med vår 4 beinte! Verken Roxie eller Disel har reagert på at det smeller så jeg håper det går like greit på nyttårsaften!!
Ha en fin uke videre!!
9 kommentarer:

 1. Nei for et koselig innlegg med mange flotte bilder! Roxie er nydelig uansett valør synes jeg :-)

  Morsomt å se at Roxie og Disel er så gode venner. Men sånn er det igrunnen her på tunet også. Bortsett fra at Sofus-pus bøller seg litt av og til.

  Skulle gjerne sett video av snøfreseren deres. Det hadde nok vært morsomt ;-)

  Her står døren inn til soverommet åpen om natten. Rene dyrehagen jo, men koselig er det. Helt til Sofus vil ut kl. 3 om natten... Skriiik!

  Øsnker dere en fortsatt flott romjulstid! Masse hilsner fra Balder og matmor Irén :-)

  SvarSlett
 2. Så herlig med masse bilder. Roxie minner meg mye om Charlie i fjor vinter. Full fart i snøen hele tiden. De vet å trimme seg selv da.

  Så moro med utstillingen i Bø. Da er jo pelsen på sitt beste. Og det ser ut som den er tykk og fin nå.

  SvarSlett
 3. Så morsomme bilder :-) Vakkert med en blå timen.
  Fint at Roxie fremdeles vet å gjelpe til med veden. Hun har fått utrolig flott pels, ser god og tett ut. Det blir nok spennende med utstilling nå som hun begynner å bli så stor.
  Hos oss er det Sofus, katten som herjer med juletreet, han har veltet det en gang og kulene er veldig populære. Nå er det ingenting som henger nederst på treet lenger. Hundene har heldigvis latt det være i fred.
  Ha fortsatt en fin romjulstid.

  SvarSlett
 4. Så fine bilder. Hyggelig å se hvordan de flotte firbeinte har det, - de er så nydelige, begge to! Ja, det er morsomt hvordan hund og katt trives sammen, og likevel er så forskjellige! Vi håper på flere deilige dager framover!

  SvarSlett
 5. Her var det mange fine bilder og koselig lesing.
  Flotte bilder av både Disel og Roxie, pelsen til Roxie ser jo som alltid veeeldig fin ut. De (pelsene) får jo litt dra hjelp nå i vinterhalvåret;o)

  Vakre landskapsbilder, det med lange skygger og... blåtimen...nydelig!
  Vi har har nok ikke det dere kaller for blåtime her vest.
  En fortsatt fin romjul til dere, fra oss:o)))

  SvarSlett
 6. Koselig med innlegg fra dere igjen Gry:o)

  Roxie og Disel er jo vakre uansett, og det ser ut som Disel nyter julefreden, mens Roxie hjelper til både som snøfreser og vedbærer:o)

  Flott bilde tatt i blåtimen. Det er en spesiell stemning da - særlig hvis man ikke skal rekke noe før det blir mørkt;o) Spennende med utstillingen i Bø, vi vurderer og vurderer om vi skal dra. Synes det er vel langt på sånt føre....

  Ha en fortsatt fin romjul:o)

  SvarSlett
 7. Så masse flotte bilder :) Roxie er jo bare såå nydelig :) Ønsker dere en fortsatt god romjul!

  SvarSlett
 8. Mange fine bilder fra Bolehøgda igjen, det liker vi! Syns det er så moro å se Roxie og Disel sammen, de to er jo aldeles bedårende :o)
  Tenk at katta orker å ligge UNDER vedovnen!!! Roxie tviler muligens på kattens intelligens? Ho er så flott i pelsen sin.

  Det er viktig å kose seg med god mat i jula, men kjære matmor; det er ikke artig å bli knipsa akkurat når man spiser ;o)

  SvarSlett
 9. iren: Har prøvd å legge inn video av Roxie som snøfreser og et anntall andre videoer! Får ikke det til på denne pc. Får heller ikke til å lage store bilder! Kommer nok en gang når denne blir byttet ut!

  Nina: Har sett en del bilder av Charlie i fjor vinter og han er nok veldig lik sånn som Roxie er nå! Skal ut å bale i snøen så å si hele tida selv om det er veldig kaldt, -22grader.
  Gry: Hadde vært kjekt å treffe dere på utstillingen i bø!!
  Berit og Ville: Nei, dere har nok ikke blåtime hos dere i vest, men dere har jo så masse annet vakkert!!
  Til alle sammen . Ha et riktig godt nytt år så håper jeg at jeg ser mange av dere i 2010!
  Håper at det ikke blir så slt for ille med rakketter og slikt for hundene!!

  SvarSlett