fredag 17. april 2009

God helg!!!

Koser meg veldig i hagen!! " pappa! har satt opp stengsler så nå kan jeg løpe rundt i hagen uten at jeg tar en tur til naboen alene!! For naboen har en søt hund men hen er noe gammel ( 11 år), så hun vil ikke leke med meg. Så hun blir litt irritert når jeg bare kommer en tur på besøk alene uten at noen er med. Det skjønner jeg ikke helt da men, for jeg er jo bare snill!!!! Her er jeg på varandaen med en ball og leker, den ballen putter "mamma" godbiter i så må jeg få godbitene ut av ballen. Ganske strevsomnt noen ganger. Hadde vært bedre å få de godbitene uten at noen putter de inne i ballen!!!!

Her er jeg og Nero!! Vi leker veldig, her er vi i dyp samtale. Alt er så greit med Nero vi leker så og si heletida. Vi kan slappe av sammen også!!! Nero er 8mnd gammel.


Her er jeg på verandaen, jeg smiler fint til fotografen!!!! I dag så ordna de i hagen her og så satte de meg i band på verandaen for de sa at jeg ikke var til noe hjelp. Når de hadde raka en haug så var jeg såå snill og tok den utover for de!!! Jeg synes jeg var riktig flink da jeg!!!!! Det synes hvist ikke Mariken. Dere får ha en riktig god helg!!!! Stoor klem fra Roxie!!!


6 kommentarer:

 1. Hei Roxie.

  Så heldig du er som kan springe løs i hele hagen. Du har en snill pappa.

  Og løvet det liker jeg også. Moro å leke med når disse menneskene skal rydde.

  Ha en god helg!

  Hilsen Charlie

  SvarSlett
 2. God helg til dere også. Fint at du får springe og kose deg i hagen uten at nabohunden blir sur !! (gamle gretne damer)
  Du er så flink som smiler til fotografen.

  God helg !!!

  SvarSlett
 3. Åh, heldige deg som får løpe løs i hagen. Det får ikke jeg, men jeg har veeeeeeldig lyst:o)

  Så gøy å hjelpe til med å spre løvhaugene!!! Det skal jeg jammen prøve her også, når de får somla seg til å rake:o)

  God helg til deg Roxie, fra Milli:o)

  SvarSlett
 4. Jeg fikk også springe løs i hagen før, det er sååå gøøy! Men no går det ikke ann, for vi har bygd på huset og måtte grave opp igjen hele hagen og så på nytt.. :/ Men men, iløpet av sommeren har jeg hagen min igjen, og det gleder jeg meg til!
  hilsen Luna

  SvarSlett
 5. Håper dere har hatt ei fin helg!
  Nå er den jo plutselig over :o(

  Vi har KOSA oss hele helga, og da går tida så fort. Neste helg, DA blir det spennende,da!

  SvarSlett
 6. Hei! Ja da blir det spennende. Da treffes vi på Kongsberg. Roxie er ganske rolig når vi treffer andre hunder når vi går tur men det spørs når vi er på utstillingen med så mange hunder då blir hun nok noe vill . Ha en fin uke

  SvarSlett