torsdag 18. juni 2009

God Helg!!!

På Mandag så var Mariken på lydighets kurs med Roxie. Det ser ut som Roxie koser seg veldig når hun er sammen med andre hunder!! Hen er den minste på kurset men det gjør ingen ting. Ikke for å skryte men jeg synes hun er den flinkeste!! Jeg fikk desvere ikke sett de på mandag da jeg var med venninna mi til Rauland. Ho ringte her på mandag formiddag og spurte om jeg ville være med til Rauland og vaske ned den ene leilh de leier ut. Vi reiste opp på mandag ettermiddag og kom hjem tirsdag ettermiddag. Deilig var det der oppe, så tydelig forskjell og hvitveisen stod i full blomst!!
Mange store hunder her!! Men Roxie og Mariken koser seg!
Her får jeg Masse skryt av Mariken, det liker jeg godt!

Klarer fin å hoppe også jeg!!
Så har jeg omsider fått kjøpt skjerf til Roxie!! Hun synes ikke det var så gøy i begynnelsen men så skrøyt vi veldig over henne og da gikk hun som en prest med skjerfet!!
Til Søndagen skal Roxie være med på valpeshow. Det er 38 valper som skal delta!! 1 Cavalier King Sharles Spaniel, 2 Tibetanske Spaniel, 2 Chinese Crested, 4 Chihuahua Langhåret, 2 Chihuahua Korthåret, 1 Portugisisk Vannhund, 1 Labrador ret, 1 Golden ret, 1 Flat Coat ret, 4 Engelsk Springer Spaniel, 1 Gordon Setter, 1 Drever, 1 Pomeranian, 1 yorkshire Terrier, 1 Staffordshire Bull Terrier, 1 Cairn Terrier, 1 Border Terrier, 1 Riesenschnauzer Sort, 1 Leonberger, 1 Grand Danois, 4 Engelsk Bulldogg, 1 Dvergschnauzer Sort/silver,2 Berner Sennehund, 1 Schipperke og Roxie. Så det tror jeg blir Gøy!!!
Ha en flott helg og lykke til på utstillingen til de som skal delta i Sandefjord!!
14 kommentarer:

 1. Så flinke jentene dine er:o) jeg synes også det ser ut til at Roxie er den flinkeste, på bilde sitter hun sååå fint å titter opp på Mariken.
  God helg til dere:o)

  SvarSlett
 2. God helg til dere også...Mariken og roxie er et flott par....Roxie ser ut som en liten isbjørn unge der hun sitter...så skjønn altså...og ja roxie: du er SØT!

  SvarSlett
 3. Go helg til dere også! Så flink roxie er :) Lykke til på valpeshoW! :)

  SvarSlett
 4. God helg til dere også og lykke til på utstillingen. Kos dere, det er fortsatt det viktigste.

  SvarSlett
 5. Vi har jo hatt den udelte gleden av å møte Roxie, og hun er jo kjempesosial og trygg og god. Det ser ikke ut som om hun bryr seg om Millis tøffingforsøk i det hele tatt (heldigvis:o) Så nydelig hun var i det fine, røde skjerfet sitt!!!

  Lykke, lykke til på valpeshowet, vi synes Roxie er finest uansett, men krysser fingrene for dere!!! Fort dere å fortelle hvordan det har gått:o)

  SvarSlett
 6. Må bare si at jeg var ute med Roxie og gikk tur i skauen tidligere og da fant hun en søle dam, og da mener jeg søledam!! Hun lokte ørene totalt da jeg ropte på henne. Så nå ser hun ut som en 3 farga finsk lapphund. Mariken sa jo så kjekt at "mamma det er jo en 3 farga du synes er så fin, nå har du fått en" Ha -ha det var ikke akurat sånn da.

  SvarSlett
 7. Kanskje hun blir en skikkelig badeand, sånn som Milli er???

  SvarSlett
 8. For et fint skjerf Roxie har fått! Og teksten passet jo kjempebra! :)

  Jeg synes også det ser ut som Roxie og Mariken er de flinkese på kurset! For som Berit sier, er jo Roxie den eneste som sitter fint og ser opp på eieren sin... :)

  Lykke til på valpeshow! :) Gleder meg til å høre om hvordan det har gått! Men det går nok kjempefint! :)

  SvarSlett
 9. Ha det moro på valpeshow. Det er tiden å kose seg nå. Vi skal nok gjøre det i Sandefjord søndag. Må bare ha oppholdsvær så blir det bra.

  Synes Roxie er kjempeflink på kurs, jeg. Hun har jo full kontakt med Mariken. Charlie hadde brukt de første 10 min. på å prøve å komme bort til de andre hundene. Flinke jenta som er søt også!!!!!

  SvarSlett
 10. Kurs er moro for liten og stor :o)
  Håper dere får like mye moro på valpeshowet - god helg og lykke til!!!

  SvarSlett
 11. Jeg har fått svaret ditt med meg, Ville er født 2l november:o)))sammetallene bare snudd;o)

  SvarSlett
 12. Uff det så rart ut, ett tallet på pcèn virker ikke. Så det er 2 og et tall jeg har ment å skrive.

  SvarSlett
 13. Så flotte dyr, både Disel og Roxie! Hvem er Roxies foreldre? Hva er kennelnavnet hennes? Blir moro å se mere til dere! Hilsen Emma, Nille og Ragnhild

  SvarSlett
 14. Ragnhild: Roxie er fra fjelldronningen hun også smma som deres Emma. Hennes nav er egentlig Fjelldronningens Eroxie, men vi sier bare Roxie.

  SvarSlett