tirsdag 15. september 2009

Litt og ingen ting

Hei på dere alle sammen!! Hu mora mi er så treg om dagen at jeg bestemte meg for å skrive litt.
Her om dagen så ble jeg sjuk Så da måtte han faren min reise til dyrlegen med meg. Hosta og brakk meg veldig, og noe snusing fikk jeg ikke til for jeg hadde noe rart i nesa . Hadde vist fått noe Kennel hoste sa han. Det var ekkelt for jeg ble helt tett i nesa så den kunne jeg ikke bruke å snus med. Luktet ingen ting jeg. Så hos han der legen så fikk jeg ei sprøyte slik at jeg ikke skulle være helt tett i den jeg pruker å lukte med. Så nå er jeg helt i fin form.
Så på fredag så skulle jeg egentlig til farmor, for de jeg bor hos skulle feire 70 års dagene til bestemor og bestefar + gullbryllupp!! De har vært gift i maaange år de!!!
Men jeg fikset det slik at pappa måtte være hjemme med meg, he-he!!
Men på lørdag så reiste pappa og jeg ned til de andre. Det var gøy å se Mariken og mamma igjen. Så fikk jeg treffe bestemor og bestefar igjen. Det var gøy det!! Det stedet de var på så var det ikke lov til å ha hunder inne på hytta!! Men det var jo så fint vær så vi var ute å kosa oss!
På natta så sov jeg i bilen. Det gikk kjempe bra!! Mamma sa at noen vakt hund blir jeg nok aldri, for på natta så var det noen som var ute å koset seg veldig lenge!! At noen går rundt bilen gidder ikke jeg å bry meg om, for jeg skal sove!! Mamma sa at det hadde vært en rev der åsså. Ikke hvet jeg for jeg sov.
På søndag så kjørte vi hjem igjen. Det var så morro å komme hjem til Disel. Jeg rund kosa han helt jeg. Og etterpå så rund kosa han meg. Så gikk vi å la oss sammen under borde å sov!!
I går så var det full fart igjen! Var i hagen og røddet i veden til pappa!! Han har det ganske rotete i veden sin. Han har en sånn stor plastikk over veden, men jeg kommer jo til for det og rydder jeg da!! Mariken er litt kjedelig om dagen. Ho sitter å leser i noen bøker å så skriver ho masse på pc`n sin, lekser sier ho at ho må gjøre. Dumt synes nå jeg for det er mye morroere å leke med meg og Disel!! Ha en fin uke alle sammen som mamma pleier å si!!
Suss fra lille meg, Roxie!!

9 kommentarer:

 1. Godt du tok til tastene Roxie, når den moren din er så treg. Moro å lese om hva du opplever.

  uff så kjedelig med kennelhoste da. Men nå er det vel bedre.

  Og så flink du var til å ligge i bilen alene. Det hadde jeg nok ikke fått Charlie til. Da hadde det vært bjeffing hele natta. Flinke Roxie!!!!

  SvarSlett
 2. Ja nå var det godt å høre fra deg igjen Roxie!!! Og så har du vært sjuk - stakkars jente :o( Men nu går alt så meget bedre :o)

  Det er nok på tide at du får orden i veden til pappa'n din, for nå er det snart vinter!
  Men du, så tøff du var som sov i bilen!!! (Det var nesten rart at ikke pappa'n in lå der med deg, thi hi)

  SvarSlett
 3. Så snill pappa du har da Roxie, som blir hjemme med deg når du er syk!!..Men det var godt du ble bra igjen og fikk vært med på litt av moroa iallefall...Passer du ikke på bilen deres heller!??..eller var det bare det at ingen prøvde å bryte seg inn?..for da hade du vel sagt ifra tenker jeg!

  SvarSlett
 4. Du er jammen flink Roxie. Jeg hadde aldri tørt å sove aleine ute i bilen.Da hadde jeg grini fælt. Jeg er også litt småsyk om dagen. Mamma sier jeg har spist noe jeg ikke burde. Bra at du fikk igang snuta di igjen. Tenk å ikke kunne lukte noe da. Bli fort frisk Roxie.

  SvarSlett
 5. Charlie: Nå er jeg mye bedre! Kan bruke nesa mi til å finne gobiter igjen!!

  Nøve: Hadde jeg "grini litt" så hadde kansje pappa sovet med meg i bilen!!
  Marianne: Hadde nok sagt i fra hvis det var noen fremmede som ville inn i bilen!!
  Tussi: Du må ikke spise så mye rart! og det sier jeg som så å si smaker på alt jeg finner, he-he. Det jeg mener er at det ikke er lur å spise alt mulig!! Du og broren din må bli fort friske dere åsså!! Nuss til Tussi og Daniel fra Roxie!!

  SvarSlett
 6. Det var godt å høre at du har blitt mye bedre Roxie!! Det er jo ikke no' gøy for oss hunder når ikke nesa virker!!!

  Jeg tror at du må hjelpe pappa'n din å bære veden innomhus jeg;o) Da blir han nok glad, han som var så snill å være hjemme med deg når du var syk (veeeeeeeldig snill pappa:o). Også så flink du var til å sove i bilen. Den er jeg litt imponert over altså.

  Nuss på nesa fra Milli-mor

  SvarSlett
 7. Herreminhatt så rare vi er...snakker som bikkjer hele hurven.. Håper ingen utafor bloggegjengen ser alt vi skriver ut av oss!! Haha.Jeg får meg stadig en god latter iallefall :o)))

  SvarSlett
 8. Stakkars deg, Roxie! Kennelhoste er ikke noe kjekt, spesielt når snuten ikke virker! Jeg hadde også kennelhoste en gang, men det gikk jo heldigvis over etter en liten stund, da! God bedring! :)

  Ellers er jeg også kjempeimponert over at du klarte å sove i bilen helt uten å lage lyd! Jeg hadde helt sikkert bjeffet med én gang jeg så noe som beveget seg, jeg... :P

  SvarSlett
 9. Næmen, stakkar deg da - "dett" i nesa og greier...Så fint at det ordna seg så fort sånn at du fikk dra til Mariken og matmor....Heldig du er som har så godt sovehjerte - det skulle jeg ønske flere hadde!!! Kos deg videre med Disel...

  SvarSlett