onsdag 23. september 2009

23 09 2009!

Hei alle sammen! I dag så vil jeg bare skrive at jeg har vunnet i lott!! For det har jeg når jeg er så heldig å er født i Norge!! Vi er veldig raske til å klage når noe ikke er så bra , men alt i alt så er vi kjempe heldige som får bo i et så vakkert land som Norge. Det å kunne legge seg gode og mette i en seng er ikke en selvfølge i dag. Å kunne låse døra bak seg når en vil er heller ikke en selvfølge. Hørte av en veninne at ho hadde hatt en litt høylytt krangel med sin datter og etter masse ting fram og tilbake så ble det ikke bedre. Så sa ho til henne til slutt at kommer du ikke til tida hjem i dag så fjerner jeg døra til rommet ditt. Jenta kom 2 timer forseint hjem og døra til rommet var borte!! Det ble selvfølgelig spetakkel av det men som moren sa at døren kommer tilbake når du har vist meg at du kan klokka!! Litt drastisk kansje men veldig effektivt her.

Så tilbake til hunde verden. Roxie fikk sin 1 løpetid i går. Jeg trodde at vi var så heldige at hun hadde en usynelig en i August, men det var feil for Roxie mor fikk den nå!! Ho er veldig flink å vasker seg veldig. Men litt gris blir det. Har kjøpt up and go bleier som hun har på seg litt når hun er inne. Er ikke helt fornøyd med den ordningen, lurer fælt på hva som er vitsen med det. Disle synes det er veldig artig når ho har på seg bleie for da må han stadig bort å se på dette rare greiene Roxie har på seg.

Så vil jeg til slutt ønske alle en fin dag og så vil jeg ønske Chicko og hans familie lykke til i dag. Skal bli morro å se deg frisk igjen Chicko!!

8 kommentarer:

 1. Så herlig skrevet Gry!!! Det må være høsten som har skylda;o) ettertanke!!!
  Vi er heldige det er sikkert og visst. Naturen, velferdstat, ingen krig etc.

  Jeg har også en venninne som en gang var VELDIG konsekvent, med sine 2 tenåringsdøtre.

  Det var de 3. Døtrene hadde ansvar for oppvasken, men var ikke flinke til å gjøre det.
  Min venninne sluttet å ta den, oppvasken vokste... min venninne sa til døtrene at det blir ikke middag der i huset før oppvasken var tatt.
  Venninna mi spiste middag i ei uke på kafe... Endelig, når jenten hadde værte uten middag, og ingen venner på besøk, flaut med oppvask oppover veggene, så ble oppvasken tatt.

  Så nå er Roxie blitt stor jente:o))) jeg har sett at der er sånne bleiebukse greier men ikke prøvd det, synes ikke det blir så mye søl, Ville er som Roxie flink til å vaske seg.

  Er det idag han skal opereres, da sier jeg også lykke til Chicko.
  En fin dag til dere:o)

  SvarSlett
 2. Kjempeherlig historie Gry, og kjempeherlig venninne:o) Skal se at datteren kommer tidsnok hjem etter dette!

  Herlig historie fra Berit også. Det skal litt til, det å la det stå. Tøft!!!

  Lille Roxie har blitt stor jente nå. Lille, rare, søte Roxie:o) Milli hadde et eller annet i februar (på hundetreffet), men løpetiden kom i april, så jeg er ikke sikker på hva... NOE var det i allefall. ALLE de andre hundene var hysterisk opptatt av bakparten hennes. Jeg bruker ingenting på Milli, og når løpetiden var over hadde jeg telt 2 dråper med blod på gulvet.

  SvarSlett
 3. Det var fine historier. Tenk så mye vi har å være glad for her i landet!
  Likevel er det mange som lider, og selvmordstatistikken er skrekkelig høy i Norge. Noe er riv ruskende galt ett eller anna sted.
  Slike ting er best å ikke tenke på..fokuser heller på det som er godt. Roxie som har blitt stor jente f.eks :o) Det er jo stas,da!

  SvarSlett
 4. Dette var artig å lese. Og for noen historier om døtre og foreldre. Vel, dette er vel noe av det å være konsekvent. Som vi skal være med hundene våre.

  Gratulerer Roxie, blitt dame nå da. Tenk så fort de vokser.

  SvarSlett
 5. Ord til ettertanke, ja! Visst er vi heldige. Vi har mye som er verdt å ta vare på! Jeg har kjøpt bind og belte i en dyrebutikk til Emma og prøvd det en gang, men har ikke giddi mer. Hun holder seg for det meste rein, så får jeg heller tørke opp det lille som er.

  SvarSlett
 6. Gratulerer til Roxie som er kommet i "voksen" alder, litt styr da men hun blir flinkere etter hvert å holde seg ren.
  Vi er heldige som bor i et så rikt land, desverre vil det alltid være noen som faller utenom systemet.

  SvarSlett
 7. Ja, og sånn vil det alltid være...og så har vi mange i "grå-sonen" som fort blir glemt....Jeg kunne tenkt meg å vinnen på lotto sjøl, jeg...ikke for penga...eller jo...men bare for å opppleve gleden av å vinne!! hehe Jeg som hater alt som har med konkurranse å gjøre..;-(

  Vel, Roxie har blitt voksen dame - kankje ikke helt voksen da...Prøvde jo den trusa på Dimma første gang ho hadde løpetid...den ble forkastet (så ut som stringtruse for menn, husker dere??)Ho var så flink til å holde seg rein etter hvert...Tørka noen blodflekker innimelom, men det var ikke mye.

  Så sender jeg noen tanker til Chicko og håper at den operasjonen blir vellykket!!!

  SvarSlett
 8. Og selvsagt er jeg en lottovinner - med eller uten lodd!! Spiller forresten ikke på lotto...

  Aåå, dette ble så dumt....;o)))

  SvarSlett