tirsdag 13. oktober 2009

Snart ferdig med løpetid

Nå er Roxie snart ferdig med løpetiden. Hun har hatt den i 3 uker. De siste dagene så har hun ikke blødd, men vi får nok passe ekstra på de neste dagene åsså! Roxie har hatt en frier på trappa så å si hvær dag! Dennis, han er noe gammel men driftene er der, he-he!! Han er 11 år gammel!! Han bor bare noen kvartal fra oss. Men han er en lur gammel rev. For han kommer ikke veien når han kommer hit han smyger seg over jore. Terje og jeg har stått å sett på han flere ganger når han kommer. Han kryper over jore for han tror kansje at vi ikke ser han så fort da? Men han er veldig fin og så snill som han er!!
Lille Roxie gjør seg veldig til for han! Dennis kan godt ligge utenfor bure til Roxie i mange timer hvis han fikk lov. De springer løsere på jore når ikke Roxie har løpetid og Roxie får lov til å gjøre som hun vil for han. Dennis løper å henter pinner og div for henne! Roxie står fint å venter på at Dennis skal komme å gi henne noe! Så Roxie har sjønt åssen det fungerer!! He-HE
Må si at jeg har litt vondt av hann hundene rundt her. For det er 4 tisper bare i gata her og jeg hvet at det er flere oppover her. Kansje på sikt at de kommer til å ha løpetid nesten samtidig. Det hadde vært kjekt for de som eier han hundene!!
Så må dere alle ha en fin høstdag!! Her blir det kjempe fint vær i dag! Så da blir det nok en tur i skogen på Roxie og meg!!
Så bare en liten ting på slutten, i dag så er det 49 dager til 1 desember!! Gleder meg!!!


15 kommentarer:

 1. Du teller ned ser jeg! hehe..ja julen er deilig, gleder meg stort jeg og!..årets friminutt!

  Embla har også fått løpetid nå, 2 mnd for sent (i mine øyner)..så det blir vel ca 8 mnd mellom hver da tenker jeg...

  Ha en flott høst dag du og, her er det også blå himmel og 5 minus!

  SvarSlett
 2. Det var litt av en frier :o)
  Han blir vel fornøyd når ho får lov til å bli med på leik og moro igjen også.
  Ikke greit å væra kar, nei. Moro å lese hvordan han sniker seg fram, den gamle reven.. Finns det noen "små-Denniser" på Bolehøgda, eller har det gått bra i alle disse år?

  Uansett, ha en flott dag!

  SvarSlett
 3. Hei Nøve. Tror det har gått bra alle åra for jeg har ikke sett noen som ligner på Dennis ialle fall. Vi har akkurat kommet inn fra en liten tur og hvem andre en Dennis traff vi på turen. Får jo litt vont av de begge to for de piper og bærer seg når de treffes. Men som jeg sa til Dennis at om en uke så kan Roxie få løpe løs med deg. Akurat som han sjønte hva jeg sa for da jore han et ekstra hopp den gamle karen gitt!!

  SvarSlett
 4. Å så herlig forhold Roxie og Dennis har. Det var så herlig fortalt når han ligger på utsiden av buret til Roxie i timesvis. Henter pinner og står på værre:o) Roxie må jo bli fryktelig godt vant av denne oppmerksomme frieren?!

  Han var forøvrig veldig kjekk. Også har han et "godt" glimt i øynene sine:o)

  SvarSlett
 5. Så morsomt å lese om Dennis som kommer snikende over jordet og ligger foran buret til Roxie sååå lenge! ;) Det blir nok kjekt når de endelig kan få leke sammen igjen! :)

  Er det bare 49 dager igjen til jul!? :D :D :D Det var jammen lite!!! Jeg også gleder meg VELDIG! :D

  SvarSlett
 6. For en herlig beiler Roxie har:o))) tenk å ha en guttekompis/kjærest som stadig kommer innom og gjør aaalt for å få litt oppmerksomhet fra Roxie.
  Ville sier: isommer så lurte du på hvordan det er å ha kjærest...jammen meg Roxie, tror du etterhvert vet mer enn meg, jeg;o)

  SvarSlett
 7. Dennis var jo herlig, jeg ser ham for meg der han smyger seg over jordet og for en gentleman da som henter pinner til Roxie, ikke rart hun liker ham :-) Men har jo noen år på baken så han vet hvordan han skal oppføre seg for damene.

  SvarSlett
 8. Artig med frier'n! Og morsomt å se bildene. Driftene er jammen ikke greie å styre! Det blir godt for dem begge når Roxie kan leike fritt igjen!

  SvarSlett
 9. I går ettermiddag/kveld så var vi en tur til Jåberg å besøkte Sissel og Per! Alltid koselig hos dem.
  Så sa vi kom hjem her i 9 tida på kvelden, hvem andre en Dennis stod å venta på oss, eller Roxie da var jo gode snille Dennis!!

  SvarSlett
 10. Så koselig,da :o) Alt sammen, både Sissel og Per og Dennis på en kveld, nesten som ett kinderegg :o)

  SvarSlett
 11. Hvordan reagerer alle de bofaste "Fjelldronningene og -kongen" (de firbente altså;o) på Roxie???

  SvarSlett
 12. Hei Gry og Milli! Roxie lå bilen denne gangen. For lille Heiko har jo bare fått rabbis vaksina og det ville jo vært synd om han fikk noe annet surr, for han er jo ikke vaksinert føre han skal til Svalbar. Men Roxie hilste på Sissel og Per! Det var gjensyns glede! Hun kunne ikke stå stille når hun så de! Men neste gang så skal hun inn å hilse på framor Asca, mamma Bell, Bui`ti, Ofelia og Indy!! Så har jo Cita kommet til bake til fjelldronningen!! Hun var veldig pen!! Veldig kosen var hun åsså!!

  SvarSlett
 13. Så gøy å ha en frier som er så snill. De fleste er vel bare opptatt av "en" ting. Og vakker var han jo også.

  Moro og koselig hos Sissel og Per. Og så har de fått Cita på besøk, da tenker jeg de har hendene fulle en stund. Var Heiko blitt stor også nå? Jeg tenkte jeg skulle ta meg en tur etter Heiko er dratt. Er lenge siden de så Charlie nå. På tide med et gjensyn da.

  SvarSlett
 14. AK,ja, det er ikke greit for hverken tisper eller "gutta", med den løpetida. Verst er det vel egentlig for "gutta", de har løpetid hele åretm mer eller mindre. Han var nå fin han Dennis og så forelsket ut.

  Ja nå må det være full fart med 7 hunder i "hundehuset"- Fjelldronningen. Heiko er snart reiseklart, det blir et savn for Sissel.

  Takk for tipset om et lite kammera, jeg har kjøpt et Cacio digital, må bare få det inn i hue, så kommer det i bruk.

  SvarSlett
 15. Hei Nina! Heiko hadde vokst som bare det! Han var litt av en hppe guri. Veldig kosen var han! Får nok en spesiell plass i hjerte på Sissel og Per han Heiko gutten!!

  SvarSlett