tirsdag 3. november 2009

jllluotjglgljgutgkdøgkasr ????

Her er det ikke så mye som skjer om dagen! Det er et skikkelig dritt vær nå. Roxie liker heller ikke det været som er nå!! Det regner og blåser som bare det! Roxie pleier ikke å bry seg om at det regner eller blåser, men nå så liker hun det ikke. Hun kikker ganske fornærma opp på meg når jeg åpner døra slik at hun kan ut å gjøre sitt fornødende.
I går formiddag så fikk jeg besøk av min venninne, "mamman til Mia". Roxie gikk nesten av skaftet som vi sier her. La seg på ruggen og laga masse kose lyder slig at Trine skulle kose med henne. Holt på her og gjore seg veldig til, helt til hun fikk oss til å skjønne at hun ville ut i bilen for å se om Mia var der!!
Ganske slukøret gikk hun inn igjen for Mia var ikke med. Så sa trine til Roxie at hun skulle komme opp en annen dag med Mia. Det var akkurat som Roxie forsto det. For da hoppet og spratt hun rundt som ungene gjør når de skal noe artig!!

En liten ting helt til slutt!! I dag så er det 50 dager til julaften ( 24 desember)!!
Har så vidt begynt å få pakket inn noen gaver. Men til uka så skal jeg begynne på korta og merkelappene. (lager de selv) Det er så kos å sitte med det!!
Ha en fin dag alle sammen der ute! Håper det kan komme et lit melis dryss med snø her. For da blir det litt lysere og koseligere!!

7 kommentarer:

 1. Heldige deg Gry. Milli forventer tur i all slags vær (men hun liker ikke å stå bundet ute i regn). Det blir ikke så lange turene når jeg kommer fra jobb nå, i dag tror jeg vi skal leke søkeleken oppe på jordet i det lille dagslyset som er igjen når jeg kommer hjem.

  SvarSlett
 2. Her holder vi oss også mye inne i møkka været. Charlie vil gjerne ut på tur, men når han merker han blir våt på nesa da er det ikke gøy noe mer. Han bryr seg ikke om vinden.

  Jeg har kjøpt de fleste julegavene, heldigvis. Enkelt når jeg vet hva jeg skal kjøpe, verre er det med de som aldri finner ut hva de ønsker seg.

  SvarSlett
 3. Her har det også vært surt i det siste, noe regn og mye vind.
  Maila og Leia vil på tur uansett vær så da er det bare å kle på seg og gå ut, men å være ute i hagen i regnvær det er ikke noe særlig da vil de helst inn igjen med en gang. Leia er veldig morsom å se på når hun skal ut å tisse litt på plenen når det er vått, hun går nesten på "tærne", ser nesten ut som hun er livende redd for å bli våt på beina men på tur er det noe helt annet.
  Jul ?? hmm, jeg er nok av den sorten som handler julegaver i siste liten :-)

  SvarSlett
 4. Jajamen, her er det noen som har orden på tinga! Jula får nok bare holde seg unna en stund til for min del! Men at det er hyggelig å pusle med ting i mørke høstkvelder, er jeg enig i:o)

  SvarSlett
 5. Du må sette inn en sånn nedtellings-gadget, du! For meg er jula langt,langt der framme enda :o)

  SvarSlett
 6. Så herlig hun høres ut Roxie, håper at venninna dukker opp bare hun gjør seg litt til:o)))

  Ville er blitt en ekte vestlending, tåler vind og blåst, ser ut som hun liker det også, når blader fyker opp i været og hun kan springe og hoppe etter dem.

  Den jula, den jula. Når den nærmer seg, så tenker jeg at du er ferdig med pakker etc, mens vi andre løper rundt i siste liten å handler på gaver. Skal forsøke å begynne litt tidligere i år.

  Ville har fått seg maken til refleks vest som Roxie:o)))

  SvarSlett
 7. Hei Berit! Når det gjelder jula så gleder jeg meg veldig (noe som skinner godt i mellom ger . Tror jeg, he-he) Prøver å være ferdig med gaver og slikt til 1 desember, slik at jeg bare kan kose meg og nyte advents tiden!

  Så kult at Ville har samme refleksvest som Roxie!! Her så sludder det litt i dag. Håper at det kan komme litt snø for da blir det litt lysere!!

  SvarSlett