torsdag 5. november 2009

Det snør, det snør tiddelig bom!!

I dag så snør det hos oss!! Det synes vi er deilig for nå var vi møkk lei av regnet!! Roxie koser seg som bare det, hun tror hun kan smake på snø fnugga som kommer!! Huseker selv som liten at jeg stod med tungen ute når snøen dalte ned!! Husker at det smakte ganske godt åsså!!
Var litt skeptisk i ca 3 sekunder i dag til morran. Husket ikke åssen den snøen var!
Her ligger Roxie å koser seg i buret etter at hun hadde en kraftig sjau for å få vekk snøen fra madrassen sin. Hun satt og bjeffet veldig på den, kanskje den flyttet seg da. Så tok hun noen runder på varandaen og ned til buret . Prøvde å skremme vekk snøen på madrassen. Men så fant hun ut til slutt at hun måtte grave den vekk for å få plass!

Er du snart ferdig å ordne med maten min?
Roxie får 1 brødskive med leverpostei til frokost vær dag. Den legger jeg under tørrforet hennes. Hun er så kjekk da, for hun løfter opp tørrforet og legger det ved siden av mat skålen slik at hun spiser brødskiven først!

Det er så godt med frokost/brunch kl 11. Det er bare kjempe nydelig!

Ikke så mye brødskivet å sporet her! Hun legger kulene så kjekt opp i skålen igjen etterpå!!

Sånn ser det ut hos oss i dag! Litt grått men det snør!!!!
I dag så har jeg vært i butikken til venninna mi på rugtvedt(rett over veien for Morgan m utstyret) . Jeg hentet en ny postkasse front!! Er den ikke fin!! Fronten vi har på postkassen nå er av pusen vår Esmeralda som død for 1,5 år siden. Så nå måtte jeg ha Roxie og Disel på den. Til jul så har vi nisse på fronten av postkassen.
Så måtte jeg bare kjøpe meg en nisse hun hadde fått inn i butikken nå. Se på den er han ikke nydelig. Nissen er jo helt oppgitt over musa som har spist opp grøten hans!!
Så til slutt så vil jeg bare ønske alle en fin helg!! Så er det bare 48 dager igjen til julaften!!

11 kommentarer:

 1. Roxie er bare så utrolig helskjønn!!!!! Hun er ei skikkelig go'jente tror jeg:o) Bordmanerer har hun også:o)

  "Noe" sier meg at du er et skikkelig julemenneske Gry;o)

  SvarSlett
 2. Hei Gry og Milli!! Jeg er jo gift med en som har bursdag 1. juledag! Ja jeg er veldig jule mennesket! Pynter til jula 1 søndag i advent. Bare jule tret som kommer på plass lille julaften!! Har vel en rundt 150 nisser!!

  SvarSlett
 3. Åååååå! Herlige Roxie! Her er Evin litt ambivalent til snøen. (den har heldigvis ikke lagt seg ennå...) han syns det er litt ekkelt, for det legger seg i pelsen og kommer i øya på han og det liker han ikke. Hva Asken angår så kunne han ikke brydd seg mindre:) Han elsker også å base i snøen og storkosa seg i vinter. Åssen er pusen i forhold til værskiftet da? Her er de bare inne og koser seg i senga om dagen. Nekter å gå ut :) Ser ut som dere koser dere om dagen, så deilig! Skreiv svar til deg på bloggen min:) Ha en god snøhelg:)

  SvarSlett
 4. Forresten, her i huset har vi 4 uker før jul som kalles adventstid ;) Ser at den ikke eksisterer i butikkene lenger:) Begynner sjøl å glede meg til jul nå, og gavene er i boks!

  SvarSlett
 5. Flotte bilder av Roxie, hun er jo bare sååå nydelig nå.

  For en flott postkassefront. Har hun malt den etter bilde??

  Jo da, julemenneske har jeg skjønt at du er. Du gleder deg som en unge nå!!??

  SvarSlett
 6. Nå har du også fått snø!! Så nå kan vi kose oss i den deilige, hvite, rene snøen sammen :D Men det er nok mer slitsomt for lille meg, ettersom snøen rekker meg opp til over magen.

  Ser dere snakker om jul. Jeg vet ikke helt hva det er enda jeg, men tror jeg gleder meg. Jeg vat bare at mamma og pappa gleder seg, og at vi skal reise til Kongsberg for å åpne gaver. :D

  SvarSlett
 7. Anelill: Disel liker ikke det været som er nå. Det er bare såvidt han gidder bort til døra.
  Advents tida må vi ha. Det er lilla duker på fra 1 søndag i advent og fram til siste dag på skolen for Mariken og jobb for Terje føre jul. Da er det på med juleduker!! Har jo en del pynt som er lilla og det må jo pyttes ut med rødt!!

  Nina: Venninna mi har malt fronten etter et bilde jeg tok av Roxie og Disel i sommer.
  Det er en hobby butikk hun har, men hun maler masse på bestilling. Postkasser,maleri,så maler hun på div ting. For de som er den veien så er det verdt et besøk i den butikken!! Mini-mal heter den!!

  SvarSlett
 8. Så deilig med litt snø, bedre enn vinden og regnet vi pleier å få her hos oss.
  Veldig så finslig Roxie er, sorterer maten til og med :-D

  SvarSlett
 9. Akkurat samme frokost som Emma! Og hun plukker forsiktig ut brødbitene først, og flytter kulene pent til side... Men Emma elsker snø! Det var yr glede med en gang det var et snev av snø, det!

  SvarSlett
 10. Så deilig å se Roxie koser seg med god mat og snøen. Jeg tror at du Gry Viola er like julete som meg :-)Skal man bli ferdig til jul må det pyntes tidlig. Det er så deilig å bli barn igjenn for en liten stund

  SvarSlett
 11. Gratulerer med dagen Mariken!!!
  (og til far i huset ;)

  Nuss fra Nalle

  SvarSlett