onsdag 11. november 2009

Roxie 1ÅR!!!!!!

Grattis på dagen til alle i e-kulle fra fjelldronningen på 1 års dagen i dag 12 11 09!! Kero, Kayaq, Emme, Embla, Ella og da Roxie!!!
Her koser jeg med Marikien!! Har vi det ikke fint!!
Noen ganger så må jeg dele fanget til Mariken med broren min Disel. Vi har det koselig!!


Roxie! Her baser hun i snøen sist vinter!!

Disel og Roxie under stue bordet og koser seg!!
Først så vil jeg gratulere alle fjelldronningens valper i E-kullet med 1 års dagen!!! Det er alt 1 år siden Sissel ringte oss og sa at vi kunne få en valp fra Bell sitt kull. Vi ble kjempe glade og at hun var crem farget!! Jeg forelsket meg jo helt i Asca første gangen jeg var på besøk hos Sissel og Per. Så vil jeg takke Sissel og Per for at vi fikk kjøpe en så vakker hund!! Så når Sissel pratet om selvrensende pels hos fl så må jeg innrømme at jeg bare jatta med. " Jeg tenkte at klart hun prater slik om hundene hun skal jo selge valper" , men det stemmer at pelsen er selvrensende!! Samme hvor møkkete Roxie er så etter et pr timer så er hun så å si rein igjen!!

Å for en liten lydig og flink hund vi har fått kjøpt!! Dette er 1 hunden jeg har som voksen. Venninna mi som har hatt en del hunder (forstere) hun sier at vi ikke hvet hvordan det er å ha valp!! Roxie har sovet hele natten fra 1 kveld vi fikk henne hjem!! For lapphundene er veldig lære villig tror jeg! Roxie er veldig flink når vi trener med henne. Har litt dårlig smvittighet for jeg burdet ha trenet mer med henne!! Hun er jo helt i 100 når vi er å trener!!Hei alle sammen!! I dag er jeg og søskene mine 1 år!!
Vi var veldig spent på hvordan Disel skulle ta i mot Roxie. Det hadde vi ikke trengt å bekymre oss for!! De to ble perlevenner med en gang! Det tok ikke 5min før Disel vaksa Roxie. Når vi kom hjem med Roxie 8 januar 2009 så var Disel og Roxie like store!! De to har masse selskap i hverandre!!Er ikke vi søte?!
Roxie liker veldig godt å sove. Vi legger henne ca kl 10 på kvelden og da sover hun til Terje står opp og skal på jobb (kl 0600) Så butter han henne inn i buret igjen og da sover hun til kl 10 hvis hun får lov. Disel er veldig fortvilet over at hun sover så lenge for han er våken fra det er noen som er oppe her i huset!!

De sier at jeg er pen!!
Dette blir masse skryt men som dere hvet dere som har hund så er det veldig kos å ha en som er der og hører på hva du sier og er enig med deg og aldri sier deg i mot. He-heHer sitter Roxie pent og venter på maten sin!!
Så vil jeg si en ting til , det er at det å gå på valpekurs-nybegynner kurs er bare kjempe bra. For jeg hadde ikke greie på hund og føler at jeg har utrolig mye igjen for at vi har godt de kursa.Mammas lille jente!!

Nå er jeg lei av all den knippsinga di!!!!Roxie koser seg veldig etter kveldsturen sin. For da er det å sitte på pappas fang!! Er ikke sikker på hvem av de 2 som koser seg mest da!!
Det er i allefall veldig koselig å se på de to da!! Her koser jeg meg altså, hvis noen er i tvil.


Roxie liker seg veldig godt i hagen! Terje har satt opp stengsler slik at hun kan løpe rundt uten at vi behøver å være redde for at hun løper på veien. Så har vi stadig besøk av andre rundt her med hund og da leker de som bare det i hagen her!! "Det var en nabo her som sa at plenen blir jo ikke så fin når hundene løper og herjer der" Jeg bare svarte at " gjør det det?, det ser jeg ikke noe til!! Vi har en bruks hage!!Her sitter den lille Dronninga mi!! Vi var hos Sissel og Per 1 gang den 11 August. Det var bare noen dager siden at vi måtta ta liv av pusen vår Esmeralda. Så vi tenkte at det var kanskje lit overilt å bestemme seg for en hund!! Men vi har ikke angret en dag!! For vilken hund vi har fått!! Jeg må jo bare si at finske lapphunder er bare noe helt for seg selv!!

Noen bekjente av oss har en gutt som går i 1 klasse. Så var det noen andre venner av oss de spurte han om han hadde sett hunden til Mariken. Jonas som han heter svarte at han hadde ikke sett noen hund hos Mariken!! Så sa Jonas at Mariken har jo ikke noen hund, Mariken har en isbjørn!!
Så helt til slutt så vil jeg ønske dere alle en fin dag og en fin uke!! Så treffer vi jo noen av dere på Kongsberg til søndagen!!Christmas countdown banner

Så vil jeg ønske Chicko lykke til i dag med opperasjonen som han skal ta!!! Vi tenker på dere alle sammen!!
15 kommentarer:

 1. Så koselig å lese om dere og Roxie, jeg ble helt rørt!!!
  Jeg glemmer jo nesten å ønske GRALLA MED DAGEN ROXIE.
  Så mange koselige bilder av Roxie med Mariken og Disel.
  Å så vakker burdagsbarnet er!!!
  Ingen ting er bedre enn at en føler en har gjort ett riktig valg med henhold til valg av hund:o)))
  De er jo så utrolig vakre disse hundene våre, ikke bare utseende. Det er noe med vakkert i sjelen dems også. (regner med at hunder også har det)
  En stor burdagsklem fra oss her i Stavanger til Roxie:D:D:D

  SvarSlett
 2. Ho er jo bare kjempeskjønn :-) Gratulere så mye med dagen til ho. Jeg og var litt spent når jeg skulle skaffe meg hund. Hvilken rase o.s.v Men har ikke angret en dag.Kjempefin rase. Så heldige dere er att hund og katt er så gode venner. For det er de ikke her :-)

  SvarSlett
 3. Kjære Roxie

  Du er jammen heldig, som får så masse velfortjent skryt!!! Jeg synes du er kjempeherlig, og gleder meg til å treffe deg på Kongsberg!

  KJEMPEMASSE GRATULERER MED ETT ÅRS DAGEN ROXIE. Hvis du ser litt bedende på pappa'n din, så er jeg sikker på at du får en liten kakeskive;o)

  Nuss på nesa fra Milli

  PS. Mamma'n min hilser masse:o)

  SvarSlett
 4. Hei på dere alle sammen!! Tusen takk for hilsen på dagen min!! Jeg var med mamma ned å veide meg hos dyrlegen istad. Mariken sier at jeg har blitt litt tjukk? Det kan jeg ikke skjønne!! Jeg veide 14,4 kg. Synes ikke det var så mye?! Mamma sier at jeg er akkurat passe!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen, Roxie, og resten av E-kullet! Du er en nydelig frøken, Roxie, ingen tvil om det!! :)

  SvarSlett
 6. Så fint du har skrivi om Roxie og om lapphunder, jeg er enig i hvert ett ord du sier. Og Roxie ER spesiell, det skjønte tilogmed katta med en gang :o) Det er så moro å se bilder av de to! Og alle kosestillingene til bursdagsbarnet,da.. Håper ho alltid bevarer valpen i seg.
  Snille, søte Roxie - gratulerer så mye med ett års dagen :o)

  Nuss fra Nøve og Nalle

  SvarSlett
 7. Hei Roxie!!!
  Gratulerer så masse med dagen!!!!
  Klemmer og voff fra Hanne, Thea og Bienna

  SvarSlett
 8. Gratulerer med 1-årsdagen, Roxie! :D
  Veldig kjekt å se så mange bilder av deg, og høre hvor flink og lydig du er!

  Jeg er nok litt mindre lydig enn deg, regner jeg med, men lydig nok... ;) De sier at jeg hører på dem når det passer meg, og det kan nok stemme det... ;)

  Bursdagsboff fra Dixie

  SvarSlett
 9. Gratulere med 1årsdagen Roxie!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med dagen Roxie !! og alle de andre fra e-kullet.
  Er det noen som tror at plenen er til stas ? den er jo der for å brukes ikke sant.
  Håper du får en fin dag og noe ekstra godt på dagen din.

  Mange boffer fra
  Maila og Leia

  SvarSlett
 11. Gratulerer masse med dagen Roxie. Håper du har hatt en flott dag.

  Er veldig enig med deg, jeg også. Både med hvor fin Roxie er og om lapphunden.

  SvarSlett
 12. Gratulerer med 1-årsdagen! Stor og vakker jente!

  SvarSlett
 13. Et koselig 1 års referat, Gry Viola:-) Mange deilige bilder av god jenta. Gi hun en god klem fra meg:-)

  SvarSlett
 14. Tusen takk for hilsen på bursdagen min! I dag så fikk jeg kylling og ris til middag. Samme som Mariken, pappa og mamma spiste!! Det var nyydeliig!! Så har jeg fått 1 ball og en pipeleke av Mariken!! Så har Disel kosa meg masse!! Stoor nuss fra Roxie til dere alle sammen!

  SvarSlett
 15. Gry Viola..nå er Tove på Facebook ;o)

  SvarSlett