søndag 15. november 2009

Kongsberg utstillingen!!

Gry etterlyste bilde av premiene!! Her er de + de 2 fine diamantene mine!!

I dag så dro Mariken og jeg på utstillingen på Kongseberg med Roxie! Det gikk kjempe bra!! Hun stilte i junior klassen og det ble 1 kval,1konk og hp. Jeg glemte kamera hjemme, så det ble ikke noen bilder fra hallen, så jeg tok noen her hjemme!! Kritikken var åsså bra!!
Meget bra type, Fin str. og prop. Meget fint hode og utrykk. God hals og overlinje. God kropp og vinkler. Lett fallende kryss, litt lavt ans. hale. Fin benstilling og poter. Meget bra pels. Jevne bevegelser, kunne ha noe bedre steg lengde.

Dette bilde tok jeg i sommer av Mariken og Roxie i hagen mens de trener!!
Så måtte jeg bare ta med dette bilde av Disel! For i går kveld når jeg greide Roxie så kom Disel . Han vil jo bli greid han åsså!! Så vi måtte jo greie han åsså. Ikke bare hundene som må gjøres i stand til en utstilling!!


Her er lille dokka vår! Hun elsker å få oppmerksomhet!!

Her så sitter jentene mine! Dere gjore det kjempe bra i dag!!

Så vil jeg takke alle som var på utstillingen i dag for en kjempe god dag!! Nina og Gry som vi var så heldige å få sitte sammen med. Etterhvert så kom Sissel og Inger åsså!! Fikk ikke pratet så masse med alle, håper vi treffes an annen gang!! Så til Kaiak, du er mye finere i virkeligheten!! Ragnhild og Emma: håper vi får bedre tid en annen gang!!

Så til slutt så vil jeg ønske alle en riktig flott uke!!
15 kommentarer:

 1. GRATULERER MED SUPERBRA RESULTAT!!! Jeg blir helt stolt av dere jeg. Roxie er nyyyyyyyyydelig og Mariken er kjempeflink i ringen!! Du burde jo tatt et bilde av premien Gry:o)

  Kjempekoselig å treffe dere i dag. Du høres ut som meg Gry, "skulle så gjerne har snakket mer med dere alle" - jeg tror vi må innse at det er sånn det er liksom:o)

  Nuss på nesa til Roxie og klem til deg og Mariken (og en til Terje, med ønske om god bedring:o)

  SvarSlett
 2. Grattis med HP og fin kritikk i dag:-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med et kjempebra resultat i dag. Den jenta,Roxie, blir bare vakrere og vakrere. Ikke rart dommeren blir sjarmert.

  Gøy å møte dere i dag. Blir litt for lite snakk når en har en Charlie der og det er mange som det skal snakkes litt med. Vi må ta det igjen neste gang.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med flotte resultater på utstillingen i dag.

  SvarSlett
 5. Gratulere med godt resultat igjen :o) Roxie og Mariken har jammen vært med på mange utstillinger nå. Hvor mange har det blitt egentlig?

  SvarSlett
 6. Nøve: Dette var den 5 utstillingen til Roxie og Mariken. Så detta var den siste for i år. Så skal vi være med på den utstillinga som skal være i Bø i februar som vi har hørt rykter om skal bli flyttet til Skien. Det hadde jo passet oss veldig bra!!
  Det er et veldig flott bilde av Nalle i fl kalenderen for 2010!!

  SvarSlett
 7. Gratulere med kjempe fin kritikk. Å fint resultat.Mariken og Roxie dere er kjempe flinke i ringen:-)

  SvarSlett
 8. 5 utstillinger og bare ett år, det er ikke verst :o) Det er forresten veldig moro å se på de to i ringen.

  Har du sett kalenderen? Jeg er stolt over å ha blitt spurt om bilde, kan du skjønne ;o)

  SvarSlett
 9. Nøve, Kjempe fin kalsender! Jeg kjøpte den i går!! E-kulle var åsså der !!
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med så gode resultater og kjempefin kritikk! :D

  SvarSlett
 11. Gratulere med fin kretikk. Koselige bilder av alle "barna" dine:o)

  SvarSlett
 12. Takk for gratulasjonene alle sammen!!
  Vi kjøpte bur til Roxie på utstillingen på Kongsberg! For jeg tror at det er bedre om hun kan ligge å slappe av litt før hun skal i ringen. Blir nok ganske litne i hode av alle inntrykk når de sitter på fang eller ligger fint v siden av en stol.
  Ha en fin dag og uke alle sammen!!

  SvarSlett
 13. Hei! Gratulerer med godt resultat. HP er gøy å få! Og Mariken er så flink med Roxie! Ja, der har du to diamanter! Vi får håpe på bedre tid til å snakkes ved neste leite!

  SvarSlett
 14. God tur :o) Håper dere får prøvd skia alle sammen ;o)

  SvarSlett
 15. Takk for koselig kommentar på bloggen min!!

  Her var det morsomt å kikke inn!
  Det er jammen ikke rart at Roxie fikk fine kritikker, så skjønn som hun er!
  Diesel er også en flott pus! Jeg har en katt som er 15,5 år, blanding av skogkatt og huskatt. Han er heldigvis i god form, men begynner å bli litt stivere i kroppen.

  Mvh Hilde

  SvarSlett