onsdag 25. november 2009

små plukke fra forrige uke

Det har regne en del i det siste så det har ikke blitt så mange bilder fra turer vi har gått. Det har heller ikke blitt så lange turer på oss heller. Roxie liker godt å være inne å leke med Disel!!
to gode venner!
Tara her vært hos oss. Det er kjempe koselig når vi har henne her på overnattings besøk. De som har Tara jobber en del og da er det vi kan trø til å hjelpe. Kjempe koselig!! Så nå er jeg "tante" til Tara!!
Disel liker godt å kunne ligge i buret til Roxie! Disel og Roxie kan godt ligge sammen og sove i buret. Tara liker ikke å ligge i bur. Så hun ligger på rommet til Mariken når hun er her. Så fort Mariken slukker lyset så hopper hun opp i senga!

I helga så var vi på i Rauland! Det regnet da vi kom opp på fredags kvelden. På lørdag så var det strålende sol!! Vi koste oss som bare det både 2 og 4 beinte!!

Min svigerinne og meg
Kjempe flott sol over totak!!
Terje og Roxie!!
Så på kvelden så kom mine søsken og Terjes søsken på besøk!! Det var kjempe koselig! Min venninne og hennes famile var der. ( det er jo de vi er på besøk hos)
Min beste venninne her som pizza baker!!
Her er 1 av mine svigerinner + 3 svogere. Min venninne og hodemit
Nevøene mine spiller air hockey!!
Min svigermor, svigerinne og svoger
Mariken og mine nieser måtte prøve seg på air hockey!!
Så til helgen så er det advent!! Jeg gleder meg som bare det!! Har begynt å plukke fram litt. Den mnd som kommer nå er den beste mnd i hele året for min del! Da går jeg rundt å pynter å steller koser meg som bare det! Ingen ting som haster!! Bare litt baking og pakking + pynting!!
Dato lyset vårt!!
Så en lysestake!!
Adventslysestaken vår!! Nissene og lilla duker blir satt fram til fredag!! Og da må vi nok ha litt ekstra kos på kvelden (mat altså!!) Så kommer Tara til oss en liten tur. Hun skal sove over til lørdag!!
Så er det lille Roxie! Hun liker å ligge under sengen til Terje og meg!!

Så til slutt så vil jeg ønske alle en fin adventstid!! I dag så regner det her igjen for ørtene gang denne mnd. November kan ha mye regn og tåke. Så kommer desember mnd og den er bare vakker!! Koser meg kjempe masse inne!! Sjelden at snøen kommer føre jul her!! Men det er ikke så farlig for vi koser oss veldig inne!!

9 kommentarer:

 1. Ja, Gry, nå tror jeg vi regner bort alle sammen. I allefall her på Østlandet...., jeg ville gjerne hatt litt barfrost jeg nå da.

  Hvordan går det med Tara og Disel? Er de gode venner?

  Jeg kommer til å tenke på deg i adventstiden, der du går og pusler og koser deg. Jeg er nok ikke så "julete" av meg, så jeg er egentlig litt misunnelig.

  Det så forresten ut som en skikkelig koselig hyttetur:o)

  SvarSlett
 2. Gry: Tara og disel er gode venner! Roxie går litt i mellom di for ho mener at Tara er hennes besøk så da trenger ikke Disel blande seg inn he-he. De er så søte alle tre!!

  SvarSlett
 3. Så nydelige dine 4bente er sammen :o)))
  Nydelige hver for seg også de da, men ekstra søte sammen ;o))

  SvarSlett
 4. Koselig med "tante besøk" for dere:-) Det er så gøy å endelig kjenne et menneske som er like julete som meg. Ha en fin dag i regnet. Kos deg med juleforberedelser.

  SvarSlett
 5. Ja nå må det snart bli vinter og ikke bare regn og slafs.

  Så fint å se Roxie og Disel er så gode venner... Til helgen blir mitt første møte med katt. Litt skeptisk, men ser jo bra ut med dere to :)

  God adventstid til dere også, hilsen Bonzo

  SvarSlett
 6. Så snille dere er som hjelper eierne til Tara. Det er godt å ha et sted å gjøre av hunden som er trygt når en har mye å gjøre. Mye bedre enn å bli hjemme alene hele tiden.

  Jeg er nok akkurat like julete av meg som Gry. Stresser ikke så mye med det jeg. Pynter litt opp rett før julaften. Det er det eneste jeg gjør. Men jeg synes det er koselig å komme til andre som koser seg med det og huset er fullt av nisser. Beundrer dere. :-))

  SvarSlett
 7. Det kan se ut som om det ble lite skigåing i helga?
  Bare vent, det kommer nok snø til jul. Så har du ekstra mye å se frem til :o)

  Så heldig du er som får være "tante" til ei grei boxer-jente,da :o)
  KOS DEG VIDERE!

  SvarSlett
 8. Så koseligt julepynt du har! har sett på de i "katalogen" jeg og, veldig gøye for ungene også..Du får nok en kjempe kjekk adventstid...På søndag skal vi på loftet å finne frem all pynten! *gleder seg*

  SvarSlett
 9. Ja, desember er en veldig kjekk måned! :D
  Her i Stavanger er det også veldig sjelden snø, og hvis det først kommer litt, er det regn igjen dagen etterpå... Men på Hovden pleier det å komme en del snø rundt jul! :D

  Så kjekt for Tara å ha noen som kan passe på henne mens "foreldrene" er på jobb! :)

  SvarSlett