lørdag 30. januar 2010

Det er 2010 nå!!!

Jeg fixa på venstre tå den 20 januar. Har hatt en del vondt i den. Jeg tenkte at det blir vel bedre om noen dager. Så på torsdag så skulle jeg til fysoterapauten. Ville jo klare å kjøre dit selv. Har jo automat på bilen så jeg trengte jo ikke å bruke venstre beine.
"Fam klager på at jeg litt for sta!" Bedre det en å bry andre hele tiden tenker jeg. Det begynte med at jeg skulle ha på meg sko. Tok jo høyre tåa føre jul og da tok jeg jo sko på etter 2 dager som ingen ting skulle ha skjedd. Nå så gjore det litt vondt da jeg skulle ta på venstre sko. Det er jo 8 dager siden jeg har fixa på tåa så jeg bare pressa beinet ned i skoen. Litt dumt det kanskje?
Så etter mye om og men så kom jeg meg hjem på torsdagen. Tåa var vond som et helv......, blir nok bedre i morra! Så ringte venninna mi og lurte på om jeg ville være med til Rauland. Det ville jeg, hadde jo sittet og glodd i veggen i en hel uke så jeg var veldig selskapsyk!!! Så hun kom innom meg på fredags morran. Så sa hun til meg at jeg kansje heller burdte være hjemme når jeg hadde så vondt i tåa , hun kikket på den og sa at det er jo bestennelse i den. " Det kan henne sa jeg men du kan bare kjøre innom et sted og kjøpe paracet og ibuks og når vi kommer hjem til kvelden så slipper du meg av på legevakta!!" Du er gal fikk jeg beskje om da.

Vi hadde en kjempe koselig tur opp til Rauland, med bagett og litt div mat så koste jeg meg veldig. Da vi kom opp så hadde vannet fryst. Så hun fikk jo tak i en rørlegger. Mens vi venta så sprengte det noe jævel.....i tåa. La meg se på den tåa di sa venninna mi. Jeg av med sokken, sko klarte jeg ikke å få på meg. Å fytti grisen den er betent. Det hvet jeg, vil du hjelpe meg å få vekk det værste presse? Du er gal du fikk jeg beskje om da. Så jeg tok og brant godt på en nål slik at jeg fikk et lite hull på den tåa som jeg nå trodde skulle sprenge. Fikk tatt et lite hull og en gul stygg veske sivet ut. Så måtte venninna mi over til naboen og låne en balje med vann og noe grønnsåpe, så satt jeg beinet i grønnsåpebad.
Etter på så hadde hun fått tinet opp røra av en rørlegger og vi tok oss en tur bort å spiste litt middag føre vi satte nesa hjemover igjen.
Vi var i Skien 20.30 Venninna mi satte meg av på legevakta, jeg ringte til Terje og sa hvor jeg var og at han kunn komme dit når han fikk tid. Først når kl var 22.15 kom jeg inn til legen. Jeg sa hvordan ståa var. " Legg deg på benken så skal vi fixie det sa han. Veldig koselig lege, men jeg trodde jeg skulle miste både munn og mele da jeg så at han bare tok fram en skappell. Skal du bare skjære nå? Ja, har du en annen ide? Nei sa jeg. Det var veldig jæ..... vondt. Da tenkte jeg at det er 2010 merkelig at ingen har funnet opp en lsags bedøvelse når det er betent!!

Så nå sitter jeg her igjen da. Legen sa så kjekt til Terje at jeg forklarer deg åssen ting skal være for det virker som hun damen der ikke skjønner stort! ( Kjenner denne legen godt så vi har en veldig grei tone sammen) Så nå må jeg sitte helt i ro med beinet og ikke belaste det, for såre er helt åpent , jeg skal ta grønnsåpe bad 3 g daglig og spis antbiotika. ( Han sa jo at det var jo bra at jeg hadde tatt grønnsåpe bad med engang jeg stakk hull på tåa da: Har jo fått med meg noe opp igjennom da. Har jo tatt en del opperasjoner så noe har jeg snappa opp)
Har fått streng beskje om å sitte i ro og blir det en rød stripe på beina skal jeg ikke ringe bare komme, for da må de legge meg inn på sykehuset og gi meg antibiotika rett i blodet.

Godt at det er en del sport på tv denna helga åsså!!!!

God helg !!!

9 kommentarer:

 1. Uff dette hørtes ikke godt ut. Rart det ikke er noen som har funnet opp noe bedøvelse ja...Håper det hjelper med grønnsåpe bad og atibiotika da, så du slipper noe mere tull. God bedring. Klem fra oss.

  SvarSlett
 2. Nei dette hørtes ikke godt ut. Du MÅ ikke være sta...:(
  Grønnsåpe og vann gjør underverker og med antibiotika i tillegg så skulle det vel bli bedre etter hvert.

  Du har jammen meg fått med deg mye sport denne vinteren.

  God bedring igjen da !!

  SvarSlett
 3. For ett håpløst kvinnemenneske du må være ;o)
  Tror så gjerne at det der har gjort forskrekkelig vondt, ja!
  Sitt i ro, for guds skyld. Du må iallefall være klar til hundetreff i mars!
  God helg! Pass på deg selv.

  SvarSlett
 4. Du var vist ikke klar over hvor farligt det kan bli å gå meg en sådan betennelse, så jeg er helt enig med venninna di, men hun vet vel også hvor star du kan bli,
  Det gikk jo bra tilslutt," kosetur" med di smerter,uff......
  Fikk du ikke en smertestillende sprøyte heller, hos legen? det kunne du godt ha fått når Terje hentet dig.
  Du skal heller ikke finne deg i alt.-
  Håper for deg at det nå bedres snart.
  HUSK nå hva legen sa !!!!
  GOD BEDRING GRY, med den dumme tå!
  Vi snakkes.
  KOs deg med bøker og sport.
  Trøste klem.

  SvarSlett
 5. Huh! Jeg grøsser! Men nå får du jammen ta det med ro! Eller du får trøste deg med livsholdninga til de gamle vikingene: "Ikke skal en gå halt så lenge begge beina er like lange", sa den unge Gunnlaug Ormstunge da han gikk framfor jarlen, og jarlen kommenterte at unggutten ikke halta med det stygge såret som rant av blod og verk hver gang han trådde ned... Høres ut som du er av vikingætt, Gry! God bedring!

  SvarSlett
 6. Huff og huff Gry, dette hørtes ikke bra ut i det hele tatt!!!

  Godt du omsider kom deg på Legevakta, pass nå godt på tåa og resten av beinet ditt og gjør som legen sier!!!!

  Ha god bedring Gry!!

  SvarSlett
 7. Au,au,au. Dette hørtes veldig vondt ut.Fryktelig så sta en kan bli da.:)Jeg er ikke så langt unna deg. Det er mye som skal til før jeg er hjemme fra jobben.

  Nå må du bare sitte der og følge med på sporten og bli bra til mars. Da skjer det!!!!

  God bedring!!!!!

  SvarSlett
 8. Hjelpe og trøste!!! Nå MÅ du sitte i ro så tåa di får tid på seg til å bli bra igjen!!! :-)

  God bedring! Kos deg med sportssendingene :-)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for God bedring hilsner jeg har fått! Helga her har godt en smule treg, men så er vist jeg litt utålmpdig åsså da har jeg hørt. Betennelsen på tåe er på bedringens vei og jeg må nok ta det med ro denna uka! Er ganske lei av å sitte for å ta det med ro. Men nå har jeg fått streng beskje om at jeg skal ringe hvis jeg skal til fysioterapauten.
  Være her er selvfølgelig kjempe fint blå himmel og masse sol,-14 grader!
  Ha en fin uke alle sammen!!

  SvarSlett