mandag 18. januar 2010

Hallo!!

Hallo i luken alle sammen! Har vært noe stressa denna uka, men nå har det meste roa seg får jeg håpe! Mariken skal jo på ball. Så da måtte vi jo hive oss rundt å få tak i en ball kjole. Hun falt for en lyse blå uten så mye krims krams på. For som jenta sa at jeg skal jo ikke bare ha en kjole til å stå rett opp i ned med. Så som dere skjønner så er ikke Mariken den som er så rolig av seg.
Noe bar kjole etter min mening men fin er den!! Så da ble avtalen at hun kunne ha den kjolen men at jeg måtte finne en ok jakke/kåpe til å ha over! Så da måtte jeg jo prate med søstra mi som jobber for bikbok. Heldig var jeg for de hadde fått inn noen vareprøver som jeg kunne se på.
Så da ble det denne jukse pelsen.
Litt stressa er jeg for jeg må jo få det meste ferdig til i onsdag. For på onsdag så skal jeg fikse på den andre stortåa mi! Gruer meg ikke nå for det gikk jo så bra med den forrige!!
Må jo skrive litt om Roxie åsså! Hu er litt små irritert på Tara nå om dagen. For Tara og Nala har løpetid nå, så da her de ikke så mye tid til overs for Roxie! Det værste Roxie vet er å bli oversett!! Så når de skal leke sammen de 3 jentene så overser de Roxie så hun tar seg en tur!! Noe ikke jeg er helt fornøyd med men det blir vel bedre!! Men Roxie får jo masse oppmerksomhet fra andre han hunder nå. Noe som hun er veldig glad for! Lukter nok litt ekstra godt av henne etter at hun har vært i sammen med 2 tisper med løpetid!!

Har jo hatt litt tid til å se i gamle bilder. Fant noen av mine søstre og meg. Morro er det å se på gamle bilder!! Det første bilde er fra nyttåraften i 1975. Smile skulle vi ikke gjøre på bilder den gangen!!
Husker det gamle kamera ennå!! Hadde fått det i julgave fra mamma og pappa. Kompakt kamera som jeg kunne ha "kube blitz på" 3 stk. Kunne jo bare ta 4 bilder inne med kubeblitz men for noen bilder detble tatt!!

Dette bildet er tatt på julaften i 1977. Se på de flotte gardinene som mamma hadde!! Skikkelig inn var de!!


Dette bilde er tatt i 1974. Kjolen jeg har på meg den er lyseblå!! Den husker jeg så godt!! Fineste jeg noen gang hadde eid!!

Dette bilde er tatt sommeren 1974! I skråvika (Stavern) Var veldig glad i dyr den gangen åsså! Pusen jeg har i bande der den hette kattefaen!! Den hette egentlig gråpus, men den kom aldri når vi ropte det, men ropte vi på kattefae`n så kom pusen med en gang!! Så navne på den ble kattefae`n, til min onkels forferdelse for han var jo prest!! Vi synes jo det var utrolig morro å få han til å rope på pus!!

Dette bilde er tatt i forbindelse med min eldste søsters konfirmasjon som var våren 1974. I den konfirmajonen så ville ikke jeg ha den maten de andre skulle ha for jeg ville ha loff med banos på!
Det fikk jeg!! Noe Hilde Karin (mellomste) søstra mi synes var veldig flaut!!
Emn ting til på dette bilde. Jeg fikk ikk lov til å smile for jeg hadde mista framtennene mine!!
Så får dere ha en fin uke alle sammen så snakker jeg nok med noen av dere på Tjøme den 7 februar!!
Ha en flott uke videre!!4 kommentarer:

 1. Så vakker Marikken er i kjolen sin Gry. Hun er jo ikke en "dilldall" type (synes jeg da:o). Jeg forstår godt at du fikk en tåre i øyenkroken av dette synet. Nydelig!! (Far må passe godt på nå tror jeg;o).

  Gøy å se bilder fra "gamle dager" også. Jeg husker kameraet og blitzen du nevner.... Noe har så absolutt gått fremover her i verden:o)

  SvarSlett
 2. Ja hos dere kommer garantert frierne til å renne ned dørene, både etter dattera og bikkja ;o)

  Kjempeartig mimreserie du har laga, og morsom tekst! Den blitsen hadde jeg nesten glemt...Men den var jo kjekk, man kunne ta den av og på med ett klikk.

  Nydelig det siste bildet ditt også. Stakkars deg som ikke fikk smile,da. Men du ser ut som en liten prinsesse likevel :o) Husker forresten at jeg hadde sånn fin blondekrage også.

  SvarSlett
 3. Så vakker Marikken er. Og for en kjole!!! Dere får det nok hektisk med å holde frierne borte nå. :)

  Roxie da, Må ikke være sur på din beste veninne. Dette går over. :)))

  Morsomt å mimre sånn. Så gøy å se på klesstiler og hårfrisyrer. Nå er det snart moderne igjen.

  SvarSlett
 4. Så vakker Mariken er:o))) Kjolen ser jo helt nydelig ut, og den hvite jakken...prikken over i`en!!!
  Hun er jo eventyrlig vakker!!!

  Kosleig mimre serie, jeg har også mimret litt i det siste, men da når mine var små...

  Ha en fin dag!

  SvarSlett