torsdag 25. februar 2010

En liten hilsen fra meg på Rauland!!

Hei på dere alle sammen!! Nå har jeg vært på Rauland siden søndagen, og her er det masse å finne på!! Jeg stor koser meg. Får masse oppmerksomhet fra alle kanter her!! Så har jeg vært med på noe som de kaller skitur!! Det er gøy altså!! Så er jeg masse sammen med 2 andre hunder! De heter Mia og Aron. Dere skulle sett hvor flinke de er til å gå på ski! De drar pappan til Mia i sånne seler!! Det er gøy å se på det! Hunde spann kaller de det. Merkelig navn, men morro er det, de løper så fort! Så fort som de 2 løper klarer nok aldri lille meg!!
Så har Mia og Aron så gode ører å kose med. Så er de så snille med meg, for jeg får lov til å vaske ørene demmes jeg. Det var en liten hilsen fra lille meg Roxie!! Ikke så veldig lenge til så skal vi hjem til Disel! gleder meg litt til å komme hjem til broren min da!!
Vi snusast!!

Her er det flott vær i dag!!

4 kommentarer:

 1. Hei Roxie!
  Du som er så snill og søt, finner venner over alt :o) Selvfølgelig blir de glade når du vasker ørene deres...
  Det er nok en liten katt som savner deg fælt nå, ja. Men han har det sikkert bra!
  Kos deg på hyttetur!!! (og hils folka dine)

  SvarSlett
 2. Så koselig med hilsen fra deg Roxie:o) Du er jo så god da, passer på å vaske litt på vennene dine og blir med dem på skitur. Det gjør ikke noe at du ikke løper like fort som dem, du steller jo så godt med dem når dere er ferdige:o)

  Jeg er sikker på at Disel gleder seg til å se deg igjen.

  Hils til menneskene dine:o)))

  SvarSlett
 3. Så flott at du koser deg i vinterferien Roxie! Må være deiligt å få være med på lange fjellturer sammen med vennene dine!!
  Kos deg i sola, her er det bare snø!

  SvarSlett
 4. Høres ut som du har det kjekt på vinterferie, Roxie! Med skiturer og to andre snille hunder! :D Men det blir nok gøy å se Disel igjen også! :)

  SvarSlett