onsdag 3. mars 2010

Deilig dag i Mars!!

Selv om det er kjempe flott vær og sol ute så foretrekker Disel og være inne. Da vil han helst inn på soverommet som bure til Roxie står. Synn at jeg ikke har lyd på bilde for han malte som bare det da jeg tok bildene av han.
Det er så deilig å ligge i buret til Roxie!!
Nå er det deilig å være ute! Endelig så får mamma på seg skoa slik at hun kan være ute sammen med meg. Vi går masse turer igjen og leker i hagen. I dag så var vi åsså innom hos Nero. Vi fikk løpe løse, så kom Sofus og Dennis åsså!! Vi hadde det så gøy! Jeg var eneste jenta, jeg fikk masse oppmerksomhet av de 3 gutta altså!
Da vi kom hjem så leka jeg masse i hagen. Så var Mariken kommet hjem fra skolen så hun kom ut og kasta masse snøballer i lufta som jeg kunne fange!! Det er så gøy altså!!
Hake jeg fine tenner?

Lurer fælt på hva som er under her? Kanskje en god bit??
Deilig å bare ligge ute å slappe av nå altså!!
Koser meg veldig nå om dagen!!
Klarer nesten å fankge alle snøklumpene som Mariken kaster!!
Mitt på snuta mi kom den gitt!!
Blir flinkere og flinkere for vær dag, så en dag så klarer jeg og fange snøklumpene uten at det spruter så fælt. Men det er veldig gøy åsså da!!
Hallo, hva er det du maser om nå da mamma? Er ganske lei av all den knippsinga de med den greia du har i handa di!!!
Kan jo gjøre meg veldig fin åsså jeg da!!
Nå er jeg lei altså!!!

Nå får jeg ta over litt her. Håper at det blir like bra vær i morra og resten av uka!!! De har meldt dette flotte være fram til neste torsdag så jeg av langtidsvarselet til yr. Håper at det stemmer og at vi har mange flotte dager foran oss!!
Det er så deilig å sitte på varandaen i sola og kose seg. I dag så har jeg måkt fram en liten plass som er helt fri for snø. Der fikk jeg plass til 2 stoler og et lite bord i mellom. Så da var det fram med kakkao og appelsin i dag!! Nyyydeliig!! Må nok gjøre det i morra åsså!!!
Ha en fin uke alle sammen!!


6 kommentarer:

 1. Så utrolig mange flotte bilder av Dovne Disel og Raske Roxie. Herlig!

  SvarSlett
 2. Skikkelig påskestemning!!! Verandasol av Hellbillies, passer bra på en slik dag :o)

  Og så 'vesle' Roxie som er så ufattelig søt og snill. Tenk å låne bort den mjuke gode senga si og alt.. Ho er like fin inni som utapå, ho der :o)

  SvarSlett
 3. Så mange flotte og morsomme bilder av Disel og Roxie:o)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Ikke rart Disel koser seg i buret til Roxie, med dyne og alt :-)

  Masse kjempefine bilder av Roxie.

  Kos deg i finværet.

  SvarSlett
 5. Flotte bilder av Roxie ute i snøen, ser at hun koser seg.
  Diesel er en skikkelig innekatt, liker varmen som de fleste katter. Katten vår Sofus elsker å være ute, han bryr seg verken om det er snø eller minusgrader.
  Høres ut som det er påskestemning på terrassen hos dere.

  SvarSlett
 6. For noen flotte bilder! :-) Det kaller jeg action-bilder altså! Og nå kjenner jeg at jeg savner å ha en pus i huset igjen også... Jeg skal holde ut til våren kommer skikkelig her, og så blir det nok en puse-jakt her :-)

  SvarSlett