tirsdag 23. mars 2010

Litt div fra oss

Det skjer ikke så mye her om dagen. Snøen smelter som bare det. Så det er veldig sølete her nå. Roxie er litt rar når hun er ute, akurat som hun lurer veldig på hvor det blir av snøen hennes!! Disel har veldig mye å gjøre når Roxie kommer inn, for da må han vaske henne! Roxie ligger rolig til han er ferdig!! Da er de så rare begge 2. For Roxie har ikke bestandig lyst til å ligge rolig til Disel er ferdig, men da sier han i fra og Roxie legger seg fint ned igjen slik at han kommer til!!
Er de ikke søte?
Så når Roxie har fått nok, da setter hun seg bare på Disel og han må da gi opp vaskinga.
Hei på dere!!
I går ettermiddag hadde vi besøk av Tara og mamman hennes, så da ble Roxie kjempe sliten og måtte slappe av i sofan litt etterpå!!
Disel lurte fælt på hvor lenge Roxie hadde tenkt til å ligge å slappe av? Disel føler seg nok litt til sidesatt når Tara er på besøk. For da er det bare de to jentene som leker sammen. De overser Disel fulstendig!! Noe vi får høre ganske ofte! For da setter Disel seg midt i gangen og bare remjer! (høres ut som en litne unge som griner og ikke får vilja si)
Til slutt så gir Disel opp, så han går og legger seg i 3 seteren! De er så rare sånn. Roxie legger seg bestandig i 2 seteren, mens Disel legger seg i grunn der det passer ham!
Her har det vært ganske grått og regna fra morran, men nå så prøver sola og komme seg i mellom skyene! Håper at sola klarer den jobben!!
Ha en fin dag!! Nå nærmer det seg påske og jeg kunne godt tenkt meg masse sol!! Er ganske lei av den snøen nå! Håper at det tørker opp ganske fort for det er så sølete her nå!!
Her så har de tentamen nå, så Mariken her 3 stk denne uka. Så jeg tror nok at hun gleder seg til påske ferie!! Litt tidlig å ønske god påske men jeg gjør nå det!


11 kommentarer:

 1. Der er så morsomt å lese om Roxie og Diesel :-) De må være helt spesielle. Ganske enkelt bare helt herlige!

  SvarSlett
 2. Hahaha, Roxie og Disel er så morsomme! Kjekt at de er så gode venner, det er visst ikke alle hunder og katter som er det! :) Tessy og familien hadde også katt før, men de måtte hele tiden passe på å holde dem fra hverandre... :)

  Ser ut som Roxie koser seg veldig i sofaen etter å ha lekt med Tara... ;)

  SvarSlett
 3. De to er bare så nydelige :) Kjempemorsomt å lese om dem! :)

  SvarSlett
 4. Det er alltid morsomt når du beskriver forholdet mellom Roxie og Disel. Jeg har aldri hørt på maken. Disel må jo være VELDIG hekta på Roxie, skikkelig rundvask og greier:o)

  Herlig Gry!!!

  Hils Mariken å si lykke til med resten av tentamene!

  SvarSlett
 5. For et flott samspill mellom de to personlighetene! Kjempekoselig innlegg.

  SvarSlett
 6. Forholdet mellom Roxie og Diesel er så herlig! Alltid moro å lese om og se bilder av! God påske på forskudd til deg og!

  SvarSlett
 7. Utrolige bestisser disse to. Kjempegode bilder og beskrivelse av dem.
  Er det mulig å be om en liten filmsnutt også??

  SvarSlett
 8. De to er bare herlig sammen. De har noe helt spesielt. Dette er vel ikke helt vanlig??? Eller er det noen andre her som har det sånn mellom katt og hund?

  Flotte bilder av dem, Gry. Det er alltid moro å se. :)))

  SvarSlett
 9. De er jo så utrolig herlige isammen, flotte øyelblikks bilder du har fått tatt av dem, som tydelig viser hvordan de er i sammen:o)))

  Det er nok ett litt spesielt forhold de har isammen:o)
  Veldig kjekt at du deler det med oss!!!

  SvarSlett
 10. Ja de to har et veldig spesielt forhold. Disel var bare 5mnd da vi fikk Roxie. Han har lissom vært "pappan" hennes fra dag en. De leker utrolig mye de to men det er Disel som bestemmer når nok er nok!
  Nøve: film snutt får jeg ikke til å legge på denne pc`n. Tror den synger på siste værset. Hyshhh det var ikke jeg som sa, he-he. Så jeg tror det blir en bærbar snart og da skal jeg prøve å legge fram filmsnutt. Hake video kamera, men Mariken har så hun kan ta film på foto aperatet!
  Ha en fin dag alle sammen!!

  SvarSlett
 11. Så herlig å høre om disse to bestevennene....Og ekstra fint å se bilder i tillegg.

  Det er ikke bare du som er lei av snøen nå. Er gla' i snø og vinter jeg, men nå syns jeg våren kan komme for fullt. Lysere tider og varmere i været, det er deilig det.

  Må bare gi litt skryt til Roxie: Kollegaen min fikk se bilde av Roxie (var innom og leste i bloggen din da vi hadde det litt stille på jobb her en natt) og ble helt betatt! Syns ho er veldig vakker! Du får fortelle Roxie det at ho er veldig godt likt!:o)

  Ha en god helg og god påske!

  SvarSlett